Trap: Shyamalanov nový triler, ktorý vás nenechá chladnými + VIDEO

NETKY.SK • 11 August 2024, 16:00 • 2 min
Trap: Shyamalanov nový triler, ktorý vás nenechá chladnými + VIDEO

M. Night Shyamalan prináša do slovenských kín napínavý triler Trap. Film nás zavedie na koncert popovej hviezdy, ktorý sa mení na smrtonosnú pascu. Ako bude reagovať milujúci otec rodiny na rastúce obkľúčenie haly políciou? Pripravte sa na šokujúce zvraty a napätie.

slovakia

left justify in out

Do slovenských kín práve dorazil triler Trap, nový film režiséra a scenáristu M. Nighta Shyamalana. V tomto filme  sa ocitneme na koncerte popovej hviezdy, ktorý sa postupne mení na pascu pre masového vraha. Čo čaká milujúceho otca rodiny (Josh Hartnett), keď začne koncertnú halu obkľučovať polícia? Prečo je stále nervóznejší?

 

Sám režisér a scenárista Shyamalan svoju novinku opísal ako kombináciu kultového trileru Mlčanie jahniat s koncertom hviezdnej speváčky Taylor Swift a ukážky naznačujú, že jeho slová zrejme nebudú ďaleko od pravdy. Skôr než fanúšikov popovej hudby však snímka poteší milovníkov poriadneho filmového napätia a strachu, s ktorými tento skúsený filmár tak rád pracuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text/Foto: Continental-film, s.r.o.
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies