Trenčianske Teplice sa pripravujú na otvorenie letnej kúpeľnej sezóny 2024

NETKY.SK • 26 Apríl 2024, 11:00 • 2 min
Trenčianske Teplice sa pripravujú na otvorenie letnej kúpeľnej sezóny 2024

Slávnostné otvorenie novej sezóny v obľúbenom kúpeľnom meste sa uskutočn 5. mája

slovakia

left justify in out

Všetci nadšenci kúpeľného života a milovníci pôvabného mesta Trenčianske Teplice, kde je vybudovaný jeden z nabohatších kúpeľných komplexov u nás môžu prísť privítať novú letnú sezónu 2024 už 5. mája. 

Na Kúpeľnom námestí zažijete pestrý deň pný zábavy, hudby a výbornej pohodovej atmosféry. Podobne ako minulý rok, aj tento raz sa budú 14.00 slávnostne otvárať pramene, ktorých liečivú silu pozná veľa Slovákov aj zahraničných turistov. 

Potom nasleduje kopec bohatého kultúrneho programu. Na slávnostnom podujatí vystúpi harfistka Aneta Jakubcová, v podaní Mestského divadla Trenčín zaznejú populárne muzikálové a iné známe melódie.

 

 

 

Vystúpi aj Túlavé divadlo so svojím predstavením Róme, Júlia a vírus, na záver kultúrneho programu si môžete vypočuť si jedinečný koncert operných spevákov súrodencov Babjakovcov. 

V rámci slávnostného dňa sa môžete previezť historickou električkou a vychutnať si výnimočnú atmosféru nášho významného kúpeľného mesta, využiť silu tunajších liečivých prameňov. 

Mesto Trenčianske Teplice tak nadväzuje na obľúbenú kúpeľnú tradíciu veľkolepého otvárania sezóny, oživenia života na tunajšej promenáde a už teraz sa teší na všetkých tohtoročných hostí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Foto: kupele.trencianske-teplice
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies