Tužina: 9. ročník multižánrového hudobného festivalu sa uskutoční tento víkend

NETKY.SK • 26 Júl 2024, 16:02 • 2 min
Tužina: 9. ročník multižánrového hudobného festivalu sa uskutoční tento víkend

TUŽINA - Počas dvoch dní privíta prírodný areál Hatalisko v obci Tužina pri Prievidzi množstvo hudobných skupín zo Slovenskej a Českej republiky. Tešiť sa môžete na Besnu, FVCK_KVLT, Jiříkovo Vidění, Marhule, XCES, Madhouse Express a iní.

slovakia

left justify in out

Čo by bola Tužina Gro(o)ve bez jej Groove Marketu? Nájdete tu plejádu zaujímavých handmade výrobkov, antikvariát, či gramobazár. Nový zostrih vám vyčarí kaderníčka Evka, postarané bude aj o dredáčov, nebudú chýbať ani masáže, či maľovanie hennou.

Deťom sa v keramickej dielničke bude venovať Anička, Divadielko Severka predstaví rozprávku o vrabčiakovi Čimovi a máme pripravené aj maľovanie na tvár. Priaznivci vizuálneho umenia si na svoje prídu prostredníctvom výstavy dvanástich monotypií s názvom To Zion od autorky Ingrid Kepkovej. 

Na festivale nebude chýbať ani cestovateľská prednáška, ktorú prednesie Samčo, brat dážďoviek. Novým talentom v oblasti autorskej populárnej hudby ponúkne priestor súťaž a prehliadka s názvom Kontakt, ktorej vyhlasovateľom, odborným garantom a hlavným finančným partnerom je Národné osvetové centrum. Organizátorom prehliadky je Regionálne kultúrne centrum v Prievidzi.

Genius loci vytvára nádherný prírodný areál obklopený Strážovskými vrchmi a Malou Fatrou. V spojení s programom festivalu Tužina Gro(o)ve je ideálnym miestom na rozmanité kultúrne zážitky, ale aj oddych pre všetky vekové kategórie.

Pozvánka
Pozvánka
Zdroj: 24hod.sk


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Obec Tužina, Foto: FB/Tužina fest
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies