Bratislava: Unikátne ubytovanie v podobe domčekov na strome

NETKY.SK • 23 Júl 2024, 18:54 • 2 min
Bratislava: Unikátne ubytovanie v podobe domčekov na strome

BRATISLAVA - Každý domček má priestrannú terasu, kde si môžete v tichosti posedieť.

slovakia

left justify in out

Najmä v horúcich letných dňoch ľudia hľadajú únik, ktorý môžu nájsť v prírodnom prostredí, kde sa schladia a zrelaxujú. Mestské lesy sú pre tieto potreby skvelým miestom.

Návštevníci majú mnoho možností ako zabehať si, bicyklovať, prejsť sa, či len relaxovať na deke na lúke. Mestské lesy tu majú mnoho ihrísk pre deti, futbalové ihriská, a v sezóne si môžu návštevníci opekať. Mnoho ľudí však nevie, že v mestských lesoch sa dá aj prespať, a to dokonca v unikátnych domčekoch na stromoch.

Momentálne Mestské lesy disponuje troma domčekmi na strome, pričom dva sa nachádzajú pod Kačínom, a jeden na Dlhých lúkach. Dva domčeky majú kapacitu pre 4 osoby, jeden pre 3 osoby. Najvyšší domček je až vo výške 6 m, takže môže návštevník nebadane a s rozhľadom pozorovať lesné zvieratá.

Každý domček má priestrannú terasu, kde si môžete v tichosti posedieť. Okrem postelí domčeky disponujú aj stolíkom so stoličkami, pripravená je bandaska s čerstvou vodou, v blízkosti je suché WC.

Pri domčeku na dube a pri domčeku Dlhé lúky je aj ohnisko na opekanie. Domčeky na strome sú skvelou voľbou pre tých, ktorý chcú odísť z ruchu mesta, zrelaxovať v srdci prírody, pozorovať zvieratá, a zažiť jedinečný zážitok. Rezervovať si ich môžu návštevníci na stránke rezervacie.mlba.sk.

Kúpou pobytu v domčekoch na strome návštevník podporí chod lesoparku, pretože všetky získané financie sa vrátia späť do Mestských lesov v podobe nového mobiliáru, opráv, kosenia lúk, či inej starostlivosti o les a mobiliár.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Mestské lesy v Bratislave, Foto: booking.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies