V Petržalke dnes pokračuje Street Gospel Tour! Pripravené sú koncerty, diskusie a program pre deti + VIDEO

NETKY.SK • 18 Máj 2024, 13:30 • 2 min
V Petržalke dnes pokračuje Street Gospel Tour! Pripravené sú koncerty, diskusie a program pre deti + VIDEO

V bratislavskej Petržalke na Námestí republiky dnes pokračuje kresťanská akcia s názvom Street Gospel Tour 2024, ktorú pripravila organizácia Misia Slovensko.

slovakia

left justify in out

Dnes od 13:00 hod. vystúpi skupina Rejoice, od 14:30 bude pripravený rapper Geboorah. Skupina Noemiracles bude mať svoj koncert od 16:30 hod. a kolotoč vystúpení uzavrie od 19:00 kapela Tarzus.

Okrem toho je na 15:20 hod. pripravená diskusná relácia Let´s Talk s témou „Zmysel života“ a 20-minútová relácia s názvom „Boh uzdravuje aj dnes“ bude na programe od 17:50 hod.

Na najmenších čakajú tvorivé dielničky, skákací hrad, maľovanie na tvár, popcorn, cukrová vata… A to všeto zadarmo.

 

Kampaň Street Gospel Tour organizuje Misia Slovensko, misijná organizácia, ktorej hlavným poslaním je priblížiť základné kresťanské hodnoty spoločnosti a priniesť evanjelium do slovenských domácností.

„Veríme, že Boh aj dnes mocne jedná a ponúka každému nádej, slobodu a plán pre lepší život bez utrpenia a starostí. Prinášame Božiu lásku k ľuďom cez evanjelium a konkrétnu osobnú pomoc. Slúžime ľudom, ktorí sa nachádzajú v ťažkých životných situáciách ako depresia, závislosti, hnev, stres, osobný krach, rozvod a mnoho ďalších," uvádza www.misiaslovensko.sk.

Evanjelizačná kampaň Street Gospel Tour zavíta v najbližších mesiacoch do týchto miest: Martin 26. a 27. 7. 2024, Bratislava 23. a 24. 8. 2024 a Trenčín 20. a 21. 9. 2024.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Misia Slovensko
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies