V Podunajských Biskupiciach horela škôlka! + VIDEO + FOTO

NETKY.SK • 7 August 2024, 14:25 • 2 min
V Podunajských Biskupiciach horela škôlka!  + VIDEO + FOTO

PODUNAJSKÉ BISKUPICE - Materskú školu na Podzáhradnej ulici v Podunajských Biskupiciach zachvátil v utorok večer požiar. Ako informoval starosta Roman Lamoš na sociálnej sieti, vďaka rýchlemu príjazdu a profesionálnemu zásahu hasičov sa oheň podarilo dostať pod kontrolu.

slovakia

left justify in out

"Požiar je uhasený. Našťastie, vypukol len na streche – príčina sa vyšetruje. Prehliadli sme aj vnútorné priestory škôlky – triedy aj spálne sú v poriadku. Prevádzka materskej školy však bude prerušená," upozornil starosta.

Hasiči prijali hlásenie o požiari pred 21.30 hod. "Pri udalosti zasahovalo 18 príslušníkov Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy z hasičských staníc Hálkova, Petržalka a Radlinského s 5 kusmi hasičskej techniky," uviedol Hasičský a záchranných zbor na sociálnej sieti.

Po príjazde na miesto udalosti okrem hasebných prác na streche budovy vykonali aj prieskum interiéru, kde sa však požiar nepotvrdil.

"Po likvidácii požiaru hasiči odvetrali jeden zadymený kabinet a vyhľadávali skryté ohniská požiaru," pokračoval Hasičský a záchranných zbor s tým, že materiálna škoda bola predbežne vyčíslená na 30 000 eur.

Ako uviedla polícia na sociálnej sieti, privolaný zisťovateľ príčin vzniku požiarov nevylúčil cudzie zavinenie. 

"Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania," dodala na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Roman Lamoš - starosta Podunajských Biskupíc, FB/Polícia SR - Bratislavský kraj, FB/Hasičský a záchranný zbor, Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies