Vo Francúzsku v rozhorúčenom aute zomrelo dvojročné dievčatko. Dedko ho tam nechal spať

NETKY.SK • 31 Júl 2024, 11:16 • 2 min
Vo Francúzsku v rozhorúčenom aute zomrelo dvojročné dievčatko. Dedko ho tam nechal spať

LA PALMA - Francúzskom otriasla tragédia, ktorá sa stala v nedeľu 28. júla v La Palme. Dedko nechal spať vo svojom zaparkovanom aute dvojročnú vnučku, ktorá zomrela na prehriatie. Sám zavolal záchranárov, ale bolo už neskoro.

slovakia

left justify in out

Ako informoval francúzsky denník L’Indépendant, senior je v súčasnosti v policajnej väzbe v Narbonne a prokuratúra už začala vyšetrovanie z neúmyselného zabitia z nedbanlivosti.

Podľa denníka išlo o nedbanlivosť, nakoľko sa bol starší muž povoziť so svojou vnučkou. Keďže spala, tak ju nechal v aute a išiel domov za svojou dcérou, matkou dieťaťa.

Vonku boli tridsaťstupňové horúčavy a interiér auta sa začal prehrievať. K vozidlu prišiel asi po hodine a so zdesením zistil, že dieťa má zástavu srdca a nedýcha. Nakoľko pôsobil ako dobrovoľný hasič, snažil sa ju oživiť, ale márne.

Na miesto dorazila záchranná služba, ktorá pokračovala v resuscitácii. Bolo však príliš neskoro a lekár už len skonštatoval smrť. Presnú príčinu úmrtia dvojročného dievčatka určí pitva.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: L’Indépendant, Foto: L’Indépendant
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies