Vyzliekanie, sácanie a dokonca paradajky! To všetko sme videli na tlačovke Celebrity Combatu! + VIDEO

NETKY.SK • 27 September 2024, 11:30 • 4 min
Vyzliekanie, sácanie a dokonca paradajky! To všetko sme videli na tlačovke Celebrity Combatu! + VIDEO

Na tlačovej konferencii nového projektu Celebrity Combat došlo k mimoriadne neobvyklej udalosti, influencer David Key sa počas staredownu so svojou súperkou rozhodol pre odvážny krok – začal sa vyzliekať. Provokatívne správanie sa stalo okamžite predmetom diskusií na sociálnych sieťach.

slovakia

left justify in out

Ambasádorka Mikela vyjadrila svoje nadšenie z účasti v organizácii, keďže má blízko k bojovým športom: "Som veľmi nadšená, že som tu a teším sa na všetky zápasy." Vyjadrila však aj svoje obavy ohľadom zápasu medzi mužom a ženou, no vzhľadom na zdatnosť Davida Keya očakáva vyrovnaný súboj: „Aj keď sa mi nepáči nápad žena proti mužovi, tento zápas bude zaujímavý, pretože Deni má podľa mňa veľkú šancu vyhrať.“ Ďalej zdôraznila svoju lásku k zápasom dvaja proti jednému: „Mám veľmi rada trojky v ringoch, tam ale zohráva dôležitú úlohu šťastie, takže verím, že všetko dopadne dobre a vyhrá ten lepší.

Davida Key vs Denisa Stefanová
Davida Key vs Denisa Stefanová
Zdroj: Maroš Bednár

Celebrity Combat je nový projekt, ktorý láka na stretnutia známych osobností z rôznych odvetví. Zápasy medzi nimi majú zábavnú formu, pričom však do popredia vystupuje aj určitá kontroverzia, ako sa ukázalo aj na tejto tlačovej konferencii. Okrem šokujúceho vyzliekania sa na scéne objavili aj ďalšie dramatické momenty – zápasníci sa sácali počas staredownov, Tomáš Coach prišiel na tlačovku v doprovode siedmych fitness modeliek a dokonca medzi prítomnými začali lietať paradajky, čo len umocnilo divokú atmosféru celej udalosti.

Tlačová konferencia Celebrity Combat
Tlačová konferencia Celebrity Combat
Zdroj: Maroš Bednár

Exfarmár Matej Jurkovič sa vyjadril k dvojitému zápasu, ktorý ho čaká, a zdôraznil, že ide o splnenie jeho životného sna: „Veľmi som sa potešil tej možnosti, že môžem vstúpiť do klietky. To, že som zobral dva zápasy, bol vlastne môj nápad, vychádzalo to zo vzájomnej dohody.“ Zápasy budú trvať 3x3 minúty, čo považuje za zvládnuteľné: „Športovec, ktorý má dobrú kondíciu, nemá problém technicky zvládnuť ďaleko viac. Tým že športujem celý život verím si že to zvládnem.

Exfarmár Matej Jurkovič
Exfarmár Matej Jurkovič
Zdroj: Maroš Bednár

Celebrity Combat by mohol,  prilákať veľké množstvo fanúšikov aj kvôli výstredným osobnostiam a nepredvídateľným situáciám. V prípade Davida Keya to nebolo prvýkrát, čo sa pokúsil o provokáciu, no tentokrát jeho správanie získalo oveľa väčšiu pozornosť médií a divákov. Nadchádzajúce zápasy tohto projektu sú teraz ešte očakávanejšie a budeme si ich môcť pozrieť na gala večery 7. Decembra. Sme zvedaví, aké ďalšie prekvapenia prinesie tento neobyčajný formát.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Dárius Kallos, Zdroj foto: Maroš Bednár
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies