Will Smith predstavil svoju prvú gospelovú pieseň „You Can Make It“ + VIDEO

NETKY.SK • 11 Júl 2024, 06:30 • 3 min
Will Smith predstavil svoju prvú gospelovú pieseň „You Can Make It“ + VIDEO

Oskarový herec Will Smith vystúpil so speváckym zborom na odovzdávaní cien BET Awards 2024 v Los Angeles a predstavil svoju novú pieseň.

slovakia

left justify in out

Hviezdny herec a raper Will Smith (53) uviedol v poslednú júnovú nedeľu svojú novú pieseň „You Can Make It“ spolu s haitsko-americkým spevákom Fridayy a speváckym zborom Sunday Service Choir.

„Čím temnejšie peklo musíš vydržať, o to jasnejšie nebo si môžeš užívať. Čím ťažší je pád, tým vyššie sa vznášaš. Boh otvorí okno, keď diabol zavrie dvere,“ rapuje Smith v piesni.

„Ver mi; pokúsili sa o to, aby Will Smith vykrvácal, V pohľade naspäť; vidím, že protivenstvo bolo darom. Na to, aby ste ma pozdvihli vyššie, je potrebná viera. Tak si osušte oči a potom nájdete cestu,“ pokračuje.

Will Smith predviedol svoju novú pieseň „You Can Make It“ na udeľovaní cien BET Awards 2024.
Will Smith predviedol svoju novú pieseň „You Can Make It“ na udeľovaní cien BET Awards 2024.
Zdroj: Time.com

Ako uvádza New York Post, išlo o Smithovo prvé vystúpenie na udeľovaní cien, odkedy mal incident s komikom Chrisom Rockom na odovzdávaní cien Grammy v roku 2022 po tom, čo Rock vtipkoval o Smithovej manželke Jade Pinkett Smith.

Minulý mesiac si Smith zahral vo filme „Bad Boys: Na život a na smrť“ po boku Martina Lawrencea vo štvrtej časti filmovej série Bad Boys.

Niekoľko dní pred udeľovaním cien BET Smith na sociálnej sieti oznámil, že vystúpi s novou piesňou a uviedol, ako mu hudba pomohla v niektorých najtemnejších momentoch.

„V niektorých z mojich najtemnejších momentov tu bola hudba vždy pre mňa – aby ma pozdvihla a pomohla mi rásť. Je mojím skromným želaním, aby to pomohlo aj vám a prinieslo vám všetku radosť a svetlo, ktoré si zaslúžite,“ napísal Smith na svojom instagramovom profile.


Spevácky zbor Sunday service choir takisto uverejnil podobný príspevok na sociálnej sieti:

„Kto nebol na temnom mieste? Kto neprešiel ohňom? To, čo nás spája, je vedomie, že nie ste sami! @willsmith nám pripomína toto spoločné spojenie! Že ak chceš, existujú životné lekcie na temných miestach!" uvádza instagramový účet zboru.

„Cesta prináša nielen uzdravenie, ale aj rast a múdrosť. Bolo nám potešením spolupracovať na tejto skladbe s @willsmith a @fridayy, pretože naďalej inšpirujeme svet štyrmi jednoduchými slovami, ktoré zmenia váš život...„You Can Make It“ (TY NA TO  MÁŠ)‼️” dodáva príspevok speváckeho zboru Sunday Service Choir. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Crosswalk.com, Foto: NYPost.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies