Zábavný park Šmolkovia Magický svet je otvorený už len do konca týždňa!

NETKY.SK • 27 August 2024, 16:30 • 2 min
Zábavný park Šmolkovia Magický svet je otvorený už len do konca týždňa!

Najpopulárnejšie európske komiksové postavičky Šmolkovia sa v bratislavskom Sport Mall v Lamači už pol roka tešia veľkému obdivu. Ak ste tam ešte neboli, máte poslednú šancu! Šmolkovská dedinka je otvorená už len tento posledný týždeň do 1. septembra. A to aj počas štvrtkového štátneho sviatku!

slovakia

left justify in out

Zábavno-vzdelávací park Šmolkovia – Magický svet ponúka množstvo objavov a interaktívnych dobrodružstiev. Jeho súčasťou je vnútorná zábavná zóna plná skákacích hradov, virtuálnej reality, atrakcií, koníkov a autíčok. Nedávno pribudol vonkajší lunapark a atrakcie pod holým nebom - bazén s lodičkami, trampolíny, detský autodrom, skákací hrad aj retiazkový kolotoč.   

Neodkladajte návštevu Šmolkovského parku na poslednú chvíľu, pretože zábavný park je otvorený už len do nedele 1. septembra. Využite ešte poslednú možnosť stretnúť sa so Šmolkami, a užiť si vnútorné aj vonkajšie atrakcie. Zábavný park aj lunapark potom zatvoria svoje brány a následne sa presunú do svojej domoviny do Belgicka,“ vysvetlila  Zuzana Benediktová zo spoločnosti JVS Trade Group, usporiadateľa akcie.

obrazok
Lodičky
Zdroj: JVS Trade Group
obrazok
Skákací hrad
Zdroj: JVS Trade Group

Zábavno-vzdelávací park Šmolkovia je otvorený denne. Vo vonkajšej zóne je k dispozícii aj kaviareň s dobrou kávičkou, nápojmi a drobným občerstvením. Rodičia si môžu oddýchnuť a počkať na svoje ratolesti v oddychovej zóne.
 
A ak nemáte program na štvrtkový štátny sviatok, radi vás privítame v otváracích hodinách od 10:00 do 19:00 hodiny,“ pozýva Zuzana Benediktová.

Šmolkovia
Šmolkovia
Zdroj: JVS Trade Group

Šmolkovia - Magický svet prináša nielen zábavu, ale aj poznanie. Poslaním celého parku je inšpirovať deti k ochrane životného prostredia. Organizátor pripravil  vzdelávací program pre školské triedy. Deti sa zábavnou formou dozvedia o dôležitosti ochrany prírody, klimatickej zmene, ale aj podrobnosti o živote v našom lese. Vstupenky do Zábavno-vzdelávacieho parku Šmolkovia – Magický svet sú v predaji v sieti Ticketportal. Všetky informácie a otváracie hodiny nájdete na www.smolkoviabratislava.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
Nk Factory,
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies