Záhorská Bystrica: Na zastávke namiesto streľby bitka. 43-ročný muž bol zranený

NETKY.SK • 2 September 2024, 15:33 • 2 min
Záhorská Bystrica: Na zastávke namiesto streľby bitka. 43-ročný muž bol zranený

ZÁHORSKÁ BYSTRICA - Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR pôvodne informovalo, že na zastávke v bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica sa malo strieľať a jeden muž mal byť zranený.

slovakia

left justify in out

V bratislavskej Záhorskej Bystrici došlo k fyzickému incidentu medzi dvoma mužmi, pričom sa nepotvrdila pôvodná informácia o streľbe. "Šesťdesiattriročný muž mal spôsobiť zranenia 43-ročnému mužovi," informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

"V pondelok popoludní boli viaceré hliadky Policajného zboru vyslané do mestskej časti Záhorská Bystrica, kde malo dôjsť k streľbe. Po príchode na miesto však policajti túto informáciu nepotvrdili," uviedol Szeiff. Dodal, že na mieste bol privolanou rýchlou zdravotníckou pomocou ošetrený 46-ročný muž.

Policajti predviedli 63-ročného muža na policajné oddelenie, kde s ním vykonali potrebné úkony, a zaistili u neho expanznú zbraň.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR pôvodne informovalo, že na zastávke v bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica sa malo strieľať a jeden muž mal byť zranený.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies