Žiarsky City fest už túto sobotu + VIDEO

NETKY.SK • 5 August 2024, 10:00 • 2 min
Žiarsky City fest už túto sobotu + VIDEO

PARA, HEX, SEPAR a jeho polnočná šou, HEĽENINE OČI s pyrotechnikou, MEDIAL BANANA, BIJOUTERRIER, OJV, SOKOLY aj žiarska AGÁTA REUNION.

slovakia

left justify in out

Obľúbený hudobný festival CITY FEST láka na zvučné mená už túto sobotu do Parku Štefana Moysesa v Žiari nad Hronom.
 
Snažili sme sa urobiť pestrá dramaturgiu, ktorá by zaujala staršiu aj mladšiu generáciu divákov. Výsledkom je program začínajúci na ľudovú nôtu a končiaci hardcore punkom. Atmosféra na festivale je vždy jedinečná a my sa už teraz tešíme ako ľudia zareagujú na ďalšie prekvapenia, ktoré sme im pripravili,“ hovorí dramaturg festivalu Janko Kulich.

17. ročník najväčšej hudobnej udalosti v regióne prinesie do nádherného prostredia Parku Š. Moysesa v Žiari nad Hronom opäť hviezdami nabitý program. Nebude chýbať ani pestrá gastro zóna, rýchla pivná zóna, nafukovacie atrakcie pre deti a bohatý sprievodný program plný prekvapení.

Program:
14:00 h: SOKOLY
15:30 h: ORCHESTER JEANA VALJEANA
17:00 h: MEDIAL BANANA
18:30 h: HEX
20:00 h: PARA
21:30 h: HEĽENINE OČI
23:00 h: AGÁTA REUNION
00:00 h: SEPAR
01:00 h: BIJOUTERRIER
 
Žiarsky CITY FEST dokáže každoročne zaujať svojou pestrou dramaturgiou tisícky divákov z celého Slovenska. Na festivale pravidelne vystupujú najväčšie mená slovenskej aj českej hudobnej scény. Najväčším plusom festivalu je však samotné prostredie parku Š. Moysesa, v rámci ktorého môžete navštíviť aj letné kúpalisko, mini zoo, či detské ihrisko. Bezproblémové je aj parkovanie v blízkosti areálu festivalu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Janko Kulich, Zdroj foto: mskcentrum Žiar nad Hronom
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies