Vila Lampášik na Donovaloch láka novo zrekonštruovaným luxusným zariadením v nádhernom prostredí

NETKY.SK • 19 Január 2024, 14:00 • 2 min
Vila Lampášik na Donovaloch láka novo zrekonštruovaným luxusným zariadením v nádhernom prostredí

DONOVALY - Novo zrekonštruovaná Vila Lampášiky na Donovaloch ponúka moderné nadštandardné ubytovanie či vlastné SPA pri výnimočnej atmosfére v zimnej rozprávkovej krajine, ktorú si môžete užiť s priateľmi alebo s rodinou. Rezervujte teraz a zažite nezabudnuteľnú dovolenku!

slovakia

left justify in out

Srdečne Vás pozývame na výnimočný pobyt do našej úplne novo zrekonštruovanej Vily Lampášik, ktorá sa nachádza v obľúbenom a turistami vyhľadávanom stredisku Donovaly. Fantastická poloha v tichej lokalite v bezprostrednej blízkosti lesa, ďaleko od hotelových rezortov, Vám zaistí pokojnú dovolenku plnú pohody, relaxu a nerušenú zábavu. Ďalším bonusom je wellness v podobe dvoch sáun, vírivky a ochladzovacej kade. Toto ubytovanie je vhodné ako pre väčšie rodiny, tak aj pre skupinky priateľov, ktorí si chcú užiť spoločnú dovolenku v krásnom prostredí Nízkych Tatier, a taktiež je to ideálne miesto na rodinné oslavy, teambuildingy, či dokonca menšie svadby.

 

Celoročne Vám ponúkame moderné a štýlové ubytovanie s celkovou kapacitou 17 - 19 lôžok. Čas s rodinou a priateľmi budete tráviť vo veľkej spoločenskej miestnosti, kde Vám príjemnú atmosféru navodí oheň praskajúci v krbe. Obývacia miestnosť disponuje veľkým TV s možnosťou sledovania Netflixu, pripojenie PS 5. Celá Vila je pokrytá WI-FI pripojením. Moderná kuchyňa disponuje všetkými modernými spotrebičmi vrátane profesionálneho automatického kávovaru a umývačky riadu. Vila Lampášik je Pet friendly, no samozrejme v prípade nejakého výrazného znečistenia bude zaúčtovaný extra poplatok.

Nočná časť pozostáva zo siedmych 2-lôžkových izieb a jedného apartmánu. Súčasťou každej spálne je televízor a priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Pre pocit väčšieho komfortu, máte k dispozícii hygienické vybavenie, uteráky a župany sú samozrejmosťou. V prípade, že k nám zavítate s malým dieťaťom, radi Vám zapožičiame detskú postieľku a detskú jedálenskú stoličku. Slnečné dni trávte na terase s vonkajším posedením prípadne v plne vybavenom krytom altánku, kde sa nachádza šamotová pec a elektrický gril. V zadnej časti nájdete štýlový uzavretý a vyhrievaný „cigarový“ salónik. Zorganizujte si s rodinou záhradnú párty a opečte si šťavnatú krkovičku či lahodné rebierka na grile. K dokonalému relaxu duše i tela určite využijete wellness. Dožičte si blahodarné účinky fínskej sauny, infrasauny a bio sauny, ktoré nakopnú vašu imunitu a zahrejú vaše kĺby. Na romantiku vo dvojici je ako stvorená vírivka. Na ľahký tréning slúži fitness centrum.

 

Ubytovanie však neposkytuje reštauračné služby, ale v prípade záujmu to návštevníkom s radosťou personál externe sprostredkuje.

 

A aké atrakcie ponúka okolie? V letnom období si skvelú zábavu užijete na Bobovej dráhe Fun Aréna Donovaly a na outdoorovom ihrisku Fun Aréna. Odporúčame Vám navštíviť aj rozprávkovú dedinku Pavla Dobšinského – Habakuky. Detičky si môžu vyskúšať svet veľkých v unikátnom mestečku Donovalkovo. Ak máte zase radi turistiku, vydajte sa na túru k Partizánskemu bunkru Mor ho! alebo objavte krásy Národného parku Veľká Fatra. Za návštevu stojí aj Harmanecká jaskyňa, ktorá Vás očarí svojou bielou vápencovou výzdobou. Počas zimnej sezóny si parádne zalyžujete priamo v lyžiarskom stredisku PARK SNOW Donovaly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Vila Lampášik, Foto: Vila Lampášik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies