1inch a OKTAGON MMA oznamujú partnerstvo, ktoré posúva európske MMA na novú úroveň

NETKY.SK • 21 Júl 2024, 16:53 • 2 min
1inch a OKTAGON MMA oznamujú partnerstvo, ktoré posúva európske MMA na novú úroveň

Verný svojmu menu, inšpirovanému unikátnym jednopalcovým úderom legendy menom Bruce Lee, pokračuje projekt 1inch v posilňovaní väzieb so svetom zmiešaných bojových umení. Spoločnosť 1inch je preto nadšená, že môže oznámiť druhú fázu svojho partnerstva s najväčšou európskou organizáciou OKTAGON MMA. Cieľom je predstaviť publiku Web2 produkty spoločnosti 1inch.

slovakia

left justify in out

„MMA a 1inch zdieľajú spoločné hodnoty, ako je zmysel pre dobrodružstvo, snaha o dokonalosť a schopnosť odolávať výzvam,“ hovorí Sergej Kunz, spoluzakladateľ 1inch. „Prvá fáza spolupráce s OKTAGON MMA bola úspešná a sme nadšení, že môžeme vstúpiť do ďalšej spoločnej éry.

V rámci druhej fázy partnerstva podporí 1inch celkovo desať turnajov. Prvé dve podujatia sa už konali v Stuttgarte a Frankfurte. Ďalší turnaj, OKTAGON 59, je naplánovaný na 20. júl v bratislavskej Peugeot Aréne v rámci prvého slovenského open-air MMA večera.

S 1inch cítime silnú harmóniu medzi základnými hodnotami našich značiek a veľmi si ceníme, že partnerstvo pokračuje. Pomáha nám napĺňať našu víziu stať sa európskou MMA Ligou majstrov,“ komentuje Pavol Neruda, spolumajiteľ OKTAGON MMA.

V tomto roku sa spoločne s 1inch, ako jedným z našich významných partnerov, chystáme písať históriu zorganizovaním dvoch veľkolepých akcií na veľkých futbalových štadiónoch. V Prahe ju máme už so značným úspechom za sebou a teraz mierime do Frankfurtu, kde znovu predvedieme obrovský rast a popularitu MMA,“ pokračuje.

Všetky OKTAGON MMA turnaje podporované 1inch budú tiež naživo vysielané na platforme DAZN.

Tešíme sa, že spolu s 1inch vytvoríme pre našich fanúšikov ešte nezabudnuteľnejšie zážitky a posunieme hranice toho, čo je vo svete bojových športov možné.

O 1inch

1inch je priekopnícky projekt ponúkajúci špičkové produkty a riešenia finančných technológií. Spoločnosť bola založená v roku 2019 počas hackathonu v New Yorku a poskytuje užívateľom a vývojárom najbezpečnejší, najspoľahlivejší a najefektívnejší nástroj pre rozvoj digitálneho finančného priestoru.
 
1inch Swap vyniká ako popredná platforma pre uľahčenie nákladovo efektívnych a bezpečných swapov naprieč rôznymi zdrojmi likvidity. Peňaženka 1inch Wallet je známa tým, že je jednou z užívateľsky najpríjemnejších a najbezpečnejších dostupných digitálnych peňaženiek. 1inch Portfolio navyše ponúka špičkové sledovanie a presné analýzy pre mnoho finančných protokolov. V súlade so svojím záväzkom voči komunite spoločnosť 1inch spustila v roku 2023 portál pre vývojárov, ktorý obsahuje komplexnú sadu nástrojov a služieb.

           



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
OKTAGON MMA, Zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies