BRATISLAVA - Jump Street si dáva záležať na prvotriednom jedle, originálnej chuti, ale i vizuálnom zážitku. Reštaurácia ponúka veľa druhov jedinečných burgrov, ale aj tak najväčším lákadlom a špecialitou podniku je čierny burger posypaný zlatom, ktorý konzumujete v čiernych rukavičkách.
Koncept JUMP STREET je rodinný podnik, za ktorým stojí mladý chalan Patrik. Túto reštauráciu, založil keď mal 19 rokov s peknou myšlienkou a veľkou chuťou spraviť niečo, čo nikde inde nezažiješ. Chce posúvať a zlepšovať street food na vyššiu a vyššiu úroveň vrátane všetkých procesov, ktoré ku budovaniu dobrej street-food značky patria. Výber čo najkvalitnejších, lokálnych slovenských surovín, prepracovaná príprava jedla, promptný a pozitívny personál, dizajn podniku, štýlový branding, očko pre detaily a zaujímavé spôsoby ako čo najlepšie zviditeľniť a propagovať značku JUMP STREET. Toto sú prednosti a životný štýl JUMP STREET, v rámci ktorého sa chcú stále zlepšovať a vytvárať výnimočné koncepty a hodnoty. No a jedine v JUMP STREET si môžete vychutnať jedinečný zlatý hamburger a jesť ho v čierných rukavičkách ako gurmán. Majiteľ prevádzky stavil na prvotriednu kvalitu.
Patrik Fabian je 24-ročný Slovák, ktorý sa do vlastného podnikania pustil ešte v roku 2018. V gastre sa nikdy predtým nepohyboval, nevedel, ako to na tejto scéne chodí. To ho však neodradilo od toho, aby Slovákom ukázal, ako chutí čierny burger s jedlým 23-karátovým zlatom. V Jump Street ho servírujú v čiernych rukavičkách a plánujú s ním expandovať až k arabským šejkom do Dubaja.
Najväčším ťahákom v ponuke je čierny burger posypaný 23-karátovým jedlým zlatom a plnený šťavnatým hovädzím mäsom. Do sýtosti si ho vychutnáte v čiernych rukaviciach, vďaka ktorým sa neušpiníte. Jednoducho gurmánsky zážitok so zmyslom pre každý detail. „Do bratislavských podnikov chceme vniesť svieži vietor a štýl, za aký by sa nemuseli hanbiť ani svetové metropoly,“ prezradil majiteľ podniku Patrik Fabian.
Čierny burger s jedlým zlatom si môžete vychutnať napríklad s belgickými hranolčekmi, so šalátom coleslaw a domácou BBQ majonézou. V žemli nájdete okrem slaninky, syra a čerstvej zeleniny aj kvalitné hovädzie mäso z malej rodinnej slovenskej BIO farmičky, ktoré má správny pomer svaloviny a tuku. Mleté je až priamo v podniku a kuchári si ho dochucujú sami, podľa vlastnej predstavy.
„Podľa našej receptúry nám robí aj naše jedinečné čierne maslové žemličky rodinná pekáreň, ktorá si drží tradíciu už 32 rokov. Ich žemličky sú ako nebíčko v papuľke. Do čiernych žemličiek s ktorými som do Bratislavy prišiel ako prvý sa pridáva sépiové farbivo, nevplývajúce na chuť, ktoré dotvárajú ich vizuálny charakter. Biele maslové žemličky si pečieme priamo u nás s našou vlastnou receptúrou v podniku tak, aby každý deň boli maximálne čerstvé,“ ozrejmuje Patrik.
Ak vás oslovil tento jedinečný koncept alebo jednoducho chcete ochutnať exkluzívny čierny burger s jedlým zlatom, rezervujte si u miesto vopred na čísle +421 917 444 833 alebo pošlite e-mail na info@jump-street.sk. Taktiež ich neváhajte kontaktovať v prípade o uzavretú spoločnosť, catering či štýlový food-truck, ktorý môže byť súčasťou vášho jedinečného eventu. A ak ste zvedavý, ako to u nich vyzerá, tak si môžete spraviť virtuálnu prehliadku na TOMTO LINKU. Viac informácií sa dozviete na: https://jump-street.sk.
Dozvite sa viac v krátkom prezentačnom videu o JUMP STREET.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies