Amatérsku MMA scénu výkonnostne prerástli: Mladí bojovníci si odbijú profi premiéru

NETKY.SK • 14 Október 2024, 16:58 • 2 min
Amatérsku MMA scénu výkonnostne prerástli: Mladí bojovníci si odbijú profi premiéru

Galavečer RFA 18 v Žiline prinesie množstvo zaujímavých súbojov. Okrem svetových hviezd Václava Siváka a Joiltona Lutterbacha uvidíme v akcii aj Sebastiána Fapša, ktorého čaká MMA debut. Nebude však jediný a medzi profesionálov sa premiérovo chystajú vstúpiť aj mladí bojovní Michal Kopas a Marek Medovarski. Turnaj prebehne už túto sobotu a vstupenky naň si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

slovakia

left justify in out

Srbsko-slovenská nádej

Marek Medovarski pochádza zo Srbska, no rozhodol sa presťahovať na Slovensko. Počas štúdia na vysokej škole zápasil na amatérskej scéne a po získaní magisterského titulu plánoval prestúpiť medzi profesionálov. To sa presne deje práve teraz a po úspešných štátniciach uvidíme srbského rodáka premiérovo zápasiť na profi MMA scéne.
 
Jeho súperom bude slovenský debutant Martin Koky, pre ktorého pôjde o jeho premiéru na pôde RFA. Medovarski už raz v RFA zápasil, keď celé 1. kolo dominoval nad Šimonom Fiantokom. Slovenský bojovník sa napokon rozhodol, že nebude pokračovať ďalej a Medovarski zvíťazil na TKO.

Domáci miláčik

Druhým z dvojice začínajúcich MMA bojovníkov bude Michal Kopas. Žilinský rodák vstúpi medzi profesionálov na domácej pôde. Pôvodne mal zápasiť s Uzbekom Nematovom, no po odstúpení súpera sa musela začať hľadať náhrada. Už túto sobotu vyzve Michala Kopasa český bojovník Arben Alimi a rovnako ako pre jeho súpera, aj preňho pôjde o profi MMA premiéru.
 
Dokopy až šiesti bojovníci nastúpia do svojho debutu medzi profesionálmi. Okrem Sebastiána Fapša to bude ešte jeho súper Papa Constantin a štvorica Kopas, Alimi, Medovarski a Koky. Podujatie prebehne 19. októbra a vstupenky naň si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, Zdroj foto: RFA/Matúš Zeťák
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies