Brankár Marek Rodák už nebude pokračovať v anglickom klube Fulhame

NETKY.SK • 5 Jún 2024, 19:39 • 2 min
Brankár Marek Rodák už nebude pokračovať v anglickom klube Fulhame

FULLHAM - Slovenský brankár Marek Rodák nebude po vypršaní zmluvy pokračovať v anglickom futbalovom klube Fulham FC. Účastník Premier League o tom v stredu (5. 6.) informoval na svojom webe.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Rodák prišiel do Fulhamu z Košíc v roku 2013. Nasledujúcich šesť rokov pôsobil v mládežníckych tímoch klubu, za A-tím nastúpil prvýkrát v sezóne 2019/2020.

Odvtedy za Fulham štartoval v 93 zápasoch vo všetkých súťažiach, v ktorých inkasoval 91 gólov. Čisté konto vychytal 38-krát. V najvyššej anglickej súťaži zaznamenal celkovo štyri štarty, z toho v uplynulej sezóne žiadny. V ročníku 2023/2024 nastúpil len v troch dueloch anglického Ligového pohára a v dvoch stretnutiach Pohára FA.

Okrem Rodáka vypršal kontrakt aj stopérovi Tosinovi Adarabioyovi, okrem nich ukončil londýnsky klub spoluprácu s ďalšími deviatimi hráčmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RTVS / TASR, Foto: Sportnet / Reuters
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies