Dopravné obmedzenia v Bratislave počas zápasu Ligy majstrov: Uzávierky ulíc a odporúčania pre vodičov

NETKY.SK • 30 September 2024, 15:49 • 2 min
Dopravné obmedzenia v Bratislave počas zápasu Ligy majstrov: Uzávierky ulíc a odporúčania pre vodičov

BRATISLAVA - V súvislosti s futbalovým zápasom Ligy majstrov na Národnom futbalovom štadióne uzavrie bratislavská polícia 1. októbra ulice Kalinčiakova a Viktora Tegelhoffa od 14:00 hod. a môže dôjsť aj k uzávierkam Bajkalskej ulice. Vodičom sa odporúča vyhnúť sa okoliu štadióna a rešpektovať pokyny polície. Mestská polícia varuje pred zvýšeným pohybom hliadok a vyzýva fanúšikov k slušnému správaniu.

slovakia

left justify in out

Bratislava sa pripravuje na futbalový zápas Ligy majstrov, ktorý sa uskutoční na Národnom futbalovom štadióne. V tejto súvislosti polícia uzatvorí od 14:00 hod. ulice Kalinčiakova a Viktora Tegelhoffa.

Možné sú aj ďalšie obmedzenia na Bajkalskej ulici, ak si to vyžiada dopravná situácia. Vstup na ulicu Viktora Tegelhoffa nebude povolený ani pre peších od 18:00 hod. Mestská polícia zároveň žiada motoristov, aby svoje vozidlá preparkovali do polnoci 30. septembra. O bezpečnosť a verejný poriadok počas zápasu sa postará zvýšený počet hliadok.

Polícia vyzýva fanúšikov k slušnému správaniu a rešpektovaniu pokynov, aby sa predišlo nepríjemnostiam. Na zabezpečenie plynulosti dopravy a bezpečnosti budú policajti monitorovať situáciu nielen v blízkosti štadióna, ale aj v centre mesta.

Zároveň dôjde k uzavretiu detského ihriska Nová doba od 14:00 hod., a to z dôvodu zvýšenej koncentrácie fanúšikov v okolí. Vodičom sa odporúča vyhnúť sa tejto lokalite počas celého dňa.

Mestská polícia sľubuje, že o ďalších obmedzeniach bude verejnosť včas informovaná, pričom cieľom všetkých opatrení je zabezpečiť bezproblémový priebeh podujatia a bezpečnosť občanov a fanúšikov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: MP Bratislava, Foto: FB/Mestská polícia Bratislava
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies