Bratislava: Po zrážke auta s električkou hlásia 5 zranených + FOTO

NETKY.SK • 12 September 2024, 08:29 • 2 min
Bratislava: Po zrážke auta s električkou hlásia 5 zranených + FOTO

BRATISLAVA - U oboch vodičov bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom.

slovakia

left justify in out

Stredajšia nehoda auta s električkou na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu v Bratislave, na križovatke so Žižkovou ulicou, si vyžiadala päť zranených, ktorí boli prevezení do nemocníc. O udalosti informovala hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Jana Šimunková.

"Podľa doteraz zistených informácií došlo k zrážke, keď vodič vozidla prechádzal cez koľajisko električiek. Pri nehode sa zranil vodič auta aj štyria spolujazdci. Všetci boli prevezení do bratislavských nemocníc," uviedla Šimunková.

Dodala, že u oboch vodičov bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom. Polícia na mieste vykonala prvotné úkony a presné príčiny nehody sú predmetom vyšetrovania.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo k nehode päť sanitiek.

"Zranených bolo päť osôb, ktoré boli transportované do nemocníc v Bratislave. Medzi nimi bol 37-ročný muž s polytraumou, 47-ročná žena s úrazom hlavy, 38-ročná žena so zlomeninou dolnej končatiny a 47-ročná žena s poranením hrudníka a zlomeninou stehennej kosti," upresnilo operačné stredisko na sociálnej sieti s tým, že zásah stále prebieha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies