Bratislava: Policajná RAZIA v zábavnom podniku! Päť osôb zadržaných pre podozrenie z drogovej činnosti

NETKY.SK • 30 September 2024, 09:03 • 2 min
Bratislava: Policajná RAZIA v zábavnom podniku! Päť osôb zadržaných pre podozrenie z drogovej činnosti

BRATISLAVA - V centre hlavného mesta sa počas policajnej razie našli plastové vrecká s bielou kryštalickou látkou, ktorá pravdepodobne obsahuje omamné a psychotropné látky. Päť osôb bolo zadržaných a trestné stíhanie je v plnom prúde. Zásah sa uskutočnil v spolupráci s Finančnou správou SR a zameriaval sa aj na kontrolu eKasy a odhaľovanie násilnej trestnej činnosti.

slovakia

left justify in out

V bratislavskom podniku sa v sobotu (28. 9.) uskutočnila policajná razia, pri ktorej boli u viacerých osôb zaistené plastové vrecká s bielou kryštalickou látkou. Pravdepodobnú prítomnosť omamných a psychotropných látok na mieste potvrdili aj služobné psy. O zásahu informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Akcia sa začala krátko pred pol jednou ráno v podniku nachádzajúcom sa v centre Bratislavy. Policajná akcia bola vykonaná v súčinnosti s príslušníkmi Finančnej správy SR, mobilnou jednotkou Úradu hraničnej a cudzineckej polície Prezídia Policajného zboru (PZ) a policajtmi Okresného riaditeľstva PZ.

Počas zásahu bolo obmedzených na osobnej slobode päť osôb, ktoré následne eskortovali na policajné oddelenie.

Vo všetkých piatich prípadoch bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin neoprávneného prechovávania omamných a psychotropných látok. Po vykonaní potrebných úkonov však boli osoby prepustené na slobodu. Vyšetrovanie však naďalej pokračuje a zaistené predmety boli zaslané na expertízne skúmanie do Kriminalistického a expertízneho ústavu PZ.

Podľa hovorcu bola razia zameraná aj na kontrolu vydávania príjmových dokladov a problematiku eKasy, ako aj na odhaľovanie násilnej a drogovej trestnej činnosti v podnikoch.

Polícia bude v podobných kontrolách pokračovať s cieľom predchádzať a odhaľovať trestnú činnosť v bratislavských prevádzkach a zabezpečiť tak bezpečnosť obyvateľov a návštevníkov hlavného mesta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: FB/Polícia Slovenskej republiky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies