Centrum Banskej Štiavnice bude od štvrtku do nedele uzavreté. Konajú sa triatlonové preteky

NETKY.SK • 9 Júl 2024, 09:46 • 2 min
Centrum Banskej Štiavnice bude od štvrtku do nedele uzavreté. Konajú sa triatlonové preteky

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Centrum mesta Banská Štiavnica, teda Námestie sv. Trojice bude od štvrtku 11. júla do nedele 14. júla úplne uzavreté pre dopravu.

slovakia

left justify in out

Centrum mesta Banská Štiavnica, teda Námestie sv. Trojice bude od 16:00 vo štvrtok 11. júla do 12:00 v nedeľu 14. júla úplne uzavreté pre dopravu.

Ako na sociálnej sieti informuje radnica, dôvodom sú triatlonové preteky európskeho významu Xterra Slovakia, ktoré sa konajú v piatok 12. a v sobotu 13. júla v Banskom Studenci a v Banskej Štiavnici.

Čiastočná uzávera bude v sobotu od 11:00 do 19:00 aj na Radničnom námestí a uliciach A. Pécha, Novozámocká, Dolná Ružová, Horná Ružová, A. Sládkoviča, Dolná Resla, Kamenná, Klinger, J. K. Hella, Staromestská, D. Licharda a Vodárenská.

Radnica žiada o ústretovosť všetkých obyvateľov a návštevníkov mesta, aby rešpektovali pokyny organizátorov a mestskej polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Banská Štiavnica, Foto: xterraplanet.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies