Chorvátsko: Žena prišla o nohu len kvôli hlúpemu žartu

NETKY.SK • 25 Júl 2024, 13:42 • 2 min
Chorvátsko: Žena prišla o nohu len kvôli hlúpemu žartu

ARTA MALA - Odviazaná zábava na lodi stála mladú ženu takmer život a je zázrak, že prežila.

slovakia

left justify in out

Ako informujú chorvátske médiá, partia sa v utorok popoludní zabávala na lodi s vypnutým motorom neďaleko chorvátskeho ostrovčeka Arta Mala v Jadranskom mori v Šibenicko-kninskej župe.

Keď bola párty v plnom prúde, jedna zo žien skočila do mora. Podľa svedkov si muž chcel z dievčiny urobiť srandu a naštartoval loď s tým, že ju tam nechá.

Vrtuľa však zachytila 23-ročnej žene nohu a rozrezala ju v oblasti nad kolenom. Mladé dievča začalo okamžite silne krvácať a podľa svedkov sa našlo dosť duchaprítomných, ktorí jej prišli na pomoc. Skočili do mora a ženu vytiahli.

Nešťastie nahlásili policajtom a zranenú odviezli na ošetrenie do nemocnice v Zadare.

"Do nemocnice prišla s vážnym zranením nohy. Podrobila sa operácii, ktorá bola úspešná. Teraz je jej stav stabilizovaný," povedal asistent riaditeľa zadarskej nemocnice Nediljko Jović pre denník Dnevnik.hr.

"Veľmi krvácala a je zázrak, že zostala nažive. Z miesta nehody do nemocnice to trvalo asi hodinu," doplnil Jović. Podľa neoficiálnych informácií však mladá dievčina o nohu prišla. Celý prípad pri ostrovčeku Arta Mala vyšetruje polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Dnevnik.hr, 24sata.hr, Ilustračné foto: scoutboats.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies