Čunovo: Muž postrelil ženu. Následné obrátil zbraň proti sebe!

NETKY.SK • 19 August 2024, 08:51 • 2 min
Čunovo: Muž postrelil ženu. Následné obrátil zbraň proti sebe!

ČUNOVO - Páchateľ mal najprv z krátkej zbrane postreliť viacerými ranami ženu, následne zbraň použil voči sebe. Zraneniam podľahol.

slovakia

left justify in out

 V bratislavskej mestskej časti Čunovo došlo v nedeľu večer k streľbe. Muž mal najprv viacerými ranami postreliť ženu a následne sa zastreliť. 

K streľbe došlo podľa doterajších informácií na Hraničiarskej ulici. Páchateľ mal najprv z krátkej zbrane postreliť viacerými ranami ženu, následne zbraň použil voči sebe. Zraneniam podľahol.

"Žena utrpela viaceré zranenia vyžadujúce si ošetrenie. Iné osoby zranenia neutrpeli," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Polícia v súvislosti so streľbou vykonáva potrebné úkony. Bližšie informácie k prípadu poskytne, keď jej to vyšetrovanie umožní.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti uviedlo, že operátor tiesňovej linky 155 vyslal ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci (RZP) a rýchlej lekárskej pomoci (RLP) k žene, ktorá mala utrpieť viacero poranení po útoku strelnou zbraňou.

"Po prvotnom ošetrení bola pri vedomí transportovaná do nemocnice," priblížilo operačné stredisko s tým, že u 58-ročného muža skonštatoval lekár úmrtie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies