Ďalším novicom vo ViOne je Jan Kadlec. Podpísal s klubom zmluvu na jednu sezónu

NETKY.SK • 4 Júl 2024, 15:39 • 2 min
Ďalším novicom vo ViOne je Jan Kadlec. Podpísal s klubom zmluvu na jednu sezónu

ZLATÉ MORAVCE - Ďalším novicom vo ViOne je Jan Kadlec. 25-ročný krajný obranca podpísal zmluvu na jednu sezónu.

slovakia

left justify in out

Bývalý hráč SFC Opava opisuje svoje prvé dojmy po prestupe: „Pocity sú skvelé, tu v Zlatých Moravciach je to veľmi krásne. Určite je to pre mňa nová skúsenosť a nová výzva, na ktorú sa veľmi teším,” hovorí 172 centimetrov vysoký obranca. „Teším sa na to, že tu budeme spoločne bojovať o postup do Niké ligy a verím, že na konci sezóny sa budeme radovať z vytúženého postupu späť do najvyššej súťaže.”

Na otázku, či mal na jeho prestup vplyv aj bývalý hráč Opavy Matěj Helebrand, odpovedal: „Matěj má na mojom prestupe nemalý podiel, od neho som počul iba slová chvály. Som rád, že tu budeme naďalej spoločne pokračovať.”

„ViOn som si vybral práve kvôli tým veľkým ambíciám. Zázemie aj podmienky, ktoré tu s hráčmi máme, sú skvelé. Naďalej to budem opakovať, hlavná úloha je postup do Niké ligy,” ukončil 25-ročný futbalista.

Jan Kadlec odohral v seniorskom futbale 117 zápasov, v ktorých strelil 9 gólov. Svoju kariéru začal v Hradci Králové, následne jeho kroky putovali do FK Chlumec nad Cidlinou. Od sezóny 2021/2022 obliekal dres SFC Opava, kde odohral 90 zápasov. Vo farbách ViOnu sa predstaví v drese s číslom 12.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: FC ViOn, Foto: FC ViOn
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies