Deň hrdinov v Ružinove: Vojaci, hasiči, policajti a zdravotníci budú spolu v akcii!

NETKY.SK • 22 Jún 2024, 07:50 • 2 min
Deň hrdinov v Ružinove: Vojaci, hasiči, policajti a zdravotníci budú spolu v akcii!

BRATISLAVA - Ružinov sa v túto sobotu stane dejiskom hrdinstva a odvahy! Na jednom mieste sa stretnú naši skutoční hrdinovia – vojaci, hasiči, policajti a zdravotníci. Pripravte sa na zážitok plný adrenalínu a zábavy na podujatí Hrdinovia v Ružinove a to už 22. júna 2024! Pred Domom kultúry Ružinov na Ružinovskej ulici 28 v čase od 15:00 do 18:00 hod. sa vám otvoria brány do sveta, kde sa stretne odvaha, oddanosť a nasadenie hrdinov Slovenska.

slovakia

left justify in out

Program pre všetkých

Ministerstvo obrany Slovenskej republiky sa zapojilo do podujatia predstavením vojenskej a policajnej techniky, ktorá ohromí návštevníkov všetkých vekových kategórií. Deti sa môžu tešiť na vojenské adrenalínové hry a detskú vojenskú prípravu. Pre najmenších je pripravené aj maľovanie na tvár maskovacími farbami a množstvo ďalších atrakcií.

 

Inšpiratívne ukážky a rekordné výzvy

Podujatie podporí aj Slovenský Červený kríž, Ružinovskí hasiči a Čestná stráž Ozbrojených síl SR. Návštevníci sa môžu zúčastniť aj pokusu o slovenský rekord v počte resuscitácii. Škola Life is Perfect pod vedením talentovaného Johnnyho Mečocha predvedie dynamické tanečné vystúpenie, ktoré rozhýbe každého prítomného.

Červený kríž
Červený kríž
Zdroj: CULTUS Ružinov

Vrchol podujatia: Záchranná ukážka hasičov pri automobilovej nehode!

O 16:30 sa pripravte na adrenalínovú ukážku, ako hasiči rýchlo a efektívne zasahujú pri autonehode. Uvidíte, ako sa postarajú s ich zručnosťou o záchranu životov a minimalizovanie škôd.

Hrdinovia v Ružinove
Hrdinovia v Ružinove
Zdroj: CULTUS Ružinov

Vstup zadarmo!

Nenechajte si ujsť príležitosť na osobné stretnutie so skutočnými hrdinami a zažitie nezabudnuteľného zážitku. A čo je najlepšie? Vstup na podujatie je úplne zdarma! Tak pridajte sa k nám v sobotu 22. júna 2024 a prežite deň plný adrenalínu, zábavy a obdivu!

 

Program

15:30 - show program Čestnej stráže Ozbrojených síl SR
16:00 - Tanečná škola Life is Perfect pod vedením Johnnyho Mečocha
16:30 - show program záchranné práce hasičov pri automobilovej nehode

Sprievodné podujatia

  • prehliadka vojenskej techniky
  • Slovenský Červený kríž
  • Ružinovskí hasiči (hasičský vláčik, striekanie na terč)
  • detská vojenská príprava (buzola, mínohľadačka, komunikácia s vysielačkou)
  • simulátor nárazu
  • maľovanie na tvár maskovacími farbami

Pre viac informácií navštívte www.cultusruzinov.sk.

Ružinov sa v túto sobotu stane dejiskom hrdinstva a odvahy! Na jednom mieste sa stretnú naši skutoční hrdinovia – vojaci, hasiči, policajti a zdravotníci.
Ružinov sa v túto sobotu stane dejiskom hrdinstva a odvahy! Na jednom mieste sa stretnú naši skutoční hrdinovia – vojaci, hasiči, policajti a zdravotníci.
Zdroj: CULTUS Ružinov


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: CULTUS Ružinov, Foto: CULTUS Ružinov
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies