Dnes na večeru pripravíme bravčové rezance s olivami. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 500 g bravčového karé, 1 cibuľu, 120 g olív (zelené aj čierne), 3 PL paradajkového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, rascu, hladkú múku, 200 ml vývaru, Príprava Mäso umyj
Suroviny pre 4 osoby:
500 g bravčového karé, 1 cibuľu, 120 g olív (zelené aj čierne), 3 PL paradajkového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, rascu, hladkú múku, 200 ml vývaru,
Príprava:
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na malé rezance. Osolíme, okoreníme, pridáme rascu, posypeme hladkou múkou, premiešame a prudko spolu s nakrájanou cibuľou opečieme na oleji. Podlejeme vývarom a dusíme asi 30 minút. Potom pridáme olivy, paradajkový pretlak a dusíme ďalších asi 20 minút. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením, ak je mäso mäkké, odstavíme. Podávame s ryžou.
Čas prípravy: 70 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies