Suroviny pre 4 osoby: 1/2 hlávky bielej kapusty, 1 šalátovú uhorku, 1 cibuľu, 2-3 paradajky, 1 tatársku omáčku, 1 PL plnotučnej horčice, soľ, mleté čierne korenie, 100 g syru na strúhanie, 500 g kuracích pŕs,
Príprava:
Kapustu na jemno nakrájame, alebo nastrúhame, pridáme na kocky nakrájanú uhorky, paradajky a cibuľu. Osolíme, okoreníme a premiešame. Kuracie prsia nakrájame na tenké pásiky, osolíme okoreníme a prudko opečieme na oleji. Necháme vychladnúť a pridáme k zelenine. V tatárskej omáčke rozmiešame horčicu a zalejeme pripravený šalát. Posypeme strúhaným syrom. Podávame s čerstvou bagetou.
Čas prípravy: 30 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies