Donald Trump po atentáte: Stal sa zo mňa ešte viac veriaci ako predtým + VIDEO

NETKY.SK • 15 August 2024, 21:00 • 2 min
Donald Trump po atentáte: Stal sa zo mňa ešte viac veriaci ako predtým + VIDEO

Donald Trump povedal v rozhovore miliardárovi Elonovi Muskovi, že jeho tesné stretnutie so smrťou z neho urobilo ešte viac veriaceho ako predtým.

slovakia

left justify in out

Republikánsky prezidentský kandidát prežil minulý mesiac pokus o atentát počas mítingu v Butleri v Pensylvánii, keď mu guľka osamoteného strelca zasiahla ucho.

Trump vo svojom rozhovore s Muskom povedal, že je „zázrak“, že prežil.

Okamžite som vedel, že to bola guľka. Okamžite som vedel, že bola pri uchu, pretože, viete, zasiahla veľmi silno, zasiahla ucho," povedal Trump.

Po zásahu Trump povedal, že je rád, že šiel dole k zem.

Väčším zázrakom bolo, že som sa pozeral presne smerom k strelcovi, a tak ma to zasiahlo pod uhlom, ktorý bol oveľa menej deštruktívny ako ktorýkoľvek iný uhol. Takže to bol ten zázrak," povedal.


Potom opísal, aký to malo na neho duchovný vplyv.

Pre tých, ktorí neveria v Boha, myslím, že o tom musíme všetci začať uvažovať. Som veriaci. Teraz som podľa mňa viac veriaci. A veľa ľudí to povedalo. Povedalo mi to veľa skvelých ľudí,“ povedal.

Trump vysvetľoval, že bolo úžasné, že bol otočený práve v tak dokonalom uhle a to všetko preto, že v tom momente ukazoval na tabuľu s grafikou o imigrácii.

Po diskusii o atentáte Trump komentoval štyri roky v úrade Joe Bidena a jeho doterajšie výsledky v oblasti kriminality a inflácie.

Teraz sa [ľudia] naozaj necítia bezpečne, pretože máme novú formu zločinu. Nazýva sa to 'zločin migrantov'. Nazývam to zločiny migrantov Bidena, možno to nazvem zločin migrantov Kamaly,“ povedal.

Musk súhlasil a povedal Trumpovi, že ľudia sa „ani neobťažujú nahlasovať“ zločin, pretože vedia, že zločinci nebudú stíhaní.

Vypustili násilných zločincov von v New Yorku," povedal šéf siete X.

Trump na jeho komentár reagoval slovami: „Jediný, kto je stíhaný, je Donald Trump."

Kandidát na prezidenta povedal, že súčasný stav USA je taký zlý, že sa možno po ďalších štyroch rokoch pod vedením demokratického prezidenta už nevráti späť.

Myslím si, že je to veľmi reálne riziko," odpovedal Musk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: The Christian Today. Foto: Koláž ku rozhovoru Elona Muska s Donaldom Trumpom. (Siet X/Elon Musk)
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies