DRÁMA v Šali: Stajňu s koňmi zasiahol mohutný požiar + FOTO

NETKY.SK • 24 Júl 2024, 08:07 • 3 min
DRÁMA v Šali: Stajňu s koňmi zasiahol mohutný požiar + FOTO

ŠAĽA - V utorok (23. júla) podvečer zachvátil požiar jednu zo stajní v areáli strednej školy v Šali. Pri požiari sa nikto nezranil.

slovakia

left justify in out

„V areáli Strednej odbornej školy chovu koní a služieb vypukol požiar, ktorý zasiahol novú stajňu s koňmi,“ informoval Nitriansky samosprávny kraj. Príčiny požiaru sú momentálne predmetom vyšetrovania.

NSK informoval, že ako zázrakom nedošlo k žiadnej ujme na zdraví zamestnancov a všetky kone sa podarilo zachrániť a sú v bezpečí.

Podľa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre horela slama pod prístreškom. Na mieste zasahovali hasiči zo Šale, Nitry, Galanty a Trnavy. Zúčastnili sa aj dobrovoľní hasiči zo Šale/Veče, Diakoviec, Vlčian a Vahoviec. Na mieste požiaru bol prítomný aj riaditeľ KR HaZZ v Nitre a zistovateľ príčin požiarov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: NSK, Foto: Facebook / Nitriansky samosprávny kraj
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies