Ela Jerković: Od obete k bojovníčke, príbeh plný inšpirácie a adrenalínu

NETKY.SK • 13 Júl 2024, 14:15 • 2 min
Ela Jerković: Od obete k bojovníčke, príbeh plný inšpirácie a adrenalínu

Ela Jerković, chorvátska kráska a bojovníčka proti násiliu, prešla cestou plnou nástrah, aby sa stala inšpiráciou pre tisíce ľudí. Jej odvážny príbeh je svedectvom o sile a odhodlaní postaviť sa zlu. Dnes sa rozhodla prijímať nové výzvy, vrátane vstupu do ringu v revolučnom projekte Hell Boxing Kings.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Život si užíva plnými dúškami, no v minulosti si prešla hotovým peklom. Ela Jerković sa v náročných chvíľach nezlomila a čelila svojmu strachu. Príbeh chorvátskej krásky je jedinečným svedectvom o sile, odhodlaní a dôležitosti hlasu v boji proti násiliu. Obeť sa postupom času premenila v bojovníčku za spravodlivosť a dnes je vďaka tomu pre mnohých obrovskou inšpiráciou.
 
Rodáčka zo Splitu sa do širšieho povedomia verejnosti dostala najmä neúnavným bojom proti násiliu a šikanovaniu. Na sociálnych sieťach neustále povzbudzuje svojich sledujúcich, aby takéto skutky okamžite odsúdili a nahlásili polícii. Vďaka dlhoročnej pomoci obetiam si vyslúžila značné uznanie a podporu.
 
Ela Jerković v minulosti sama otvorene zdieľala príbeh týkajúci sa jej vlastnej skúsenosti so zneužívaním. Podľa vlastných slov bola opakovane znásilnená. Hlboko ju poznačil fyzický útok, pri ktorom jej agresor búchal hlavou o podlahu. O citlivej téme prehovorila s cieľom inšpirovať ostatných, ktorí prežívajú podobné chvíle, aby našli silu a podporu prekonať ťažké obdobie.

Výzva v ringu!

Influencerku a aktivistku z Balkánu sleduje na sociálnych sieťach viac ako 640-tisíc používateľov. Pravidelne sa im hlási z rôznych zákutí planéty a zároveň dáva možnosť nahliadnuť do zákulisia svojho luxusu. „Povolaním som zdravotná sestra a bakalárka pôrodnej asistencie. Mimo svojej profesie mám módnu značku. Rada navrhujem autentické plavky a zdieľam zábavné momenty zo svojho života so sledujúcimi na rôznych platformách,“ v skratke o sebe hovorí 27-ročná Chorvátka.
 
Zo zóny komfortu sa ale na isté obdobie rozhodla vystúpiť. „Prijala som výzvu vstúpiť do ringu. Milujem adrenalín, autá a motorky. Okrem driftovania zbožňujem aj všetky bojové umenia. Hell Boxing Kings mi dal príležitosť splniť si sen a vyskúšať si umenie, ktoré milujem,“ teší sa Ela Jerković.

Revolučného projektu, ktorý otvára nové dimenzie vo svete boxu, sa zúčastní po boku celebrít z ďalších desiatich krajín Európy. Práve merania síl známych osobností doplnia štyri turnaje na konci kalendárneho roka 2024. Celkovo 32 talentov tradičného olympijského športu v štyroch rôznych váhových kategóriách si v druhej fáze zaistilo postup do štvrťfinále. V hre je až jeden miliónov dolárov, šanca zviditeľniť sa a v neposlednom rade získať podporu silného partnera v podobe značky HELL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies