BRATISLAVA – Hľadáte recept na bravčové soté? Vyberte si náš. Príprava je nenáročná, výsledok stojí za to.
Suroviny pre 4 osoby:
500 g bravčového stehna, 4 PL sójovej omáčky, 1 cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, mletá sladká paprika, 2 PL kečupu, mrazený hrášok,
Príprava:
1. Mäso nakrájame na rezance, premiešame so sójovou omáčkou a spolu s cibuľou orestujeme na oleji. Nezabudnite pridať soľ, korenie, vegetu a mletú papriku.
2. Podlejeme troškou vody a udusíme.
3. Potom pridáme kečup, prepláchnutý hrášok, dodusíme do mäkka.
Podávame s ryžou.
Čas prípravy: 70 minút.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies