BRATISLAVA - Nátierky sú nenáročné na prípravu, vhodné pre nečakané návštevy, môžu sa podávať ako súčasť predjedla. Základ tvorí maslo, cibuľa, cesnak, suroviny, ktoré preferujeme. Pri podávaní je vhodná pre chuť a oživenie petržlenová vňať. Vysúšajte nátierku s chrenom.
Suroviny pre 4 osoby:
150 g masla, 250 g mäkkého topeného syra, 3 lyžice horčice, 1 lyžička postrúhaného chrenu, citrónová šťava, 4 vajcia uvarené na tvrdo
Príprava:
1. Maslo vymiešame so syrom a s horčicou do peny, pridáme nastrúhaný chren a ochutíme citrónovou šťavou a soľou.
2. Nakoniec primiešame uvarené nastrúhané vajcia.
Čas prípravy: 25 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies