Jesenné variácie. Tekvicový džús a pečené tekvicové jadierka

NETKY.SK • 1 November 2023, 15:00 • 3 min
Jesenné variácie. Tekvicový džús a pečené tekvicové jadierka

slovakia

left justify in out

Jeseň si bez lúskania jadierok nevieme ani predstaviť. A ak ich budeme zapíjať tým správnym džúsom, nie je čo riešiť.


linkedinfacebooktwitterwhatsappinstagram

Tekvicový džús.

200 g očistnej a pokrájanej tekvice, 1 očistenú mrkvu a 200 g očistených jabĺk odšťavíme, pridáme 0,5 l ananásového džúsu, 1 PL medu a v šejkri premiešame. Podávame s ľadom.

obrazok

obrazok

Tekvicové jadierka.

Jadierka zbavíme dužiny a prepláchneme vodou. Na ½ kg jadierok dáme 3 PL soli, zalejeme vodou a necháme v noci stáť. Vodu zlejeme, jadierka uložíme na plech a pomaly upečieme.

obrazok

obrazok

Na zdravie a dobrú chuť!




Autor: Redakcia Netky



Netky
Letné prázdniny o
00 DNÍ00 HODÍN00 MINÚT00 SEKÚND
logo
Copyright © 2025 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies