Galanta: Hasiči v akcii! PLAMENE pohltili sklad a výrobnú halu, drony a termovízne kamery v nasadení

NETKY.SK • 24 September 2024, 10:41 • 2 min
Galanta: Hasiči v akcii! PLAMENE pohltili sklad a výrobnú halu, drony a termovízne kamery v nasadení

GALANTA - Na miesto boli okamžite vyslané hasiace jednotky z Galanty, Trnavy a Piešťan, ktoré sa pustili do likvidácie plameňov zachvacujúcich príručný sklad a priľahlú výrobnú halu. Po úspešnom uhasení požiaru hasiči skontrolovali priestory termovíznou kamerou a pomocou dronu monitorovali situáciu.

slovakia

left justify in out

Včera popoludní, 23. septembra 2024, krátko pred 15. hodinou došlo k požiaru haly určenej na skladovanie v Galante. Hasičské jednotky z Galanty, Trnavy a Piešťan boli okamžite vyslané na miesto udalosti.

Po vykonanom prieskume sa ukázalo, že požiar zachvátil príručný sklad a priľahlú výrobnú halu. Ďalšie skladové priestory, ktoré boli oddelené požiarnou konštrukciou, boli silno zadymené.

Na monitorovanie požiaru hasiči využívali drony, ktoré im pomáhali koordinovať likvidačné práce. Po uhasení plameňov boli priestory dôkladne prekontrolované pomocou termovíznej kamery, aby sa zabezpečilo, že nezostali žiadne skryté ohniská.

Tieto ohniská boli následne vyhľadané aj priesekmi na fasáde budovy a dôkladne uhasené. Zadymené priestory boli odvetrávané pretlakovým ventilátorom.

 

obrazok
Zdroj: MV SR
obrazok
Zdroj: MV SR

Na zásahu sa podieľali aj dobrovoľní hasiči z obce Váhovce. Celkovo na mieste zasahovalo 14 hasičov s 8 kusmi techniky. Našťastie, pri požiari nedošlo k žiadnym zraneniam.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: MV SR, Foto: MV SR
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies