Herec Danny Trejo prezradil svoju najobľúbenejšiu videohru. Neuhádli by ste, ktorá to je!

NETKY.SK • 11 Júl 2024, 19:10 • 2 min
Herec Danny Trejo prezradil svoju najobľúbenejšiu videohru. Neuhádli by ste, ktorá to je!

Väčšina z vás to pravdepodobne nevedela, ale v Spojených štátoch amerických pripadá Medzinárodný deň videohier na 8. júla, teda na tento pondelok. Pri tejto príležitosti niekoľko ľudí na X odhalilo svoje obľúbené hry, vrátane herca Dannyho Treja, ktorý spolu s fotkou napísal, že Animal Crossing: New Horizons je jeho obľúbená hra.

slovakia

left justify in out

Priznajme si, že väčšina z vás by asi neuhádla, že osemdesiatročný mexický herec, známy svojimi drsniackymi rolami, je fanúšikom roztomilej hry od spoločnosti Nintendo, ktorá je určená pre domácich miláčikov. Trejo je známy predovšetkým vďaka filmom ako Desperado, From Dusk Till Dawn, Con Air alebo Machete, v ktorých hral drsných zločincov, takže by ste si mysleli, že si užije aj také herné kôstky, ako je napríklad Doom. Počas príspevku sa ho mimochodom oficiálny účet Xboxu spýtal, ktorý je jeho najobľúbenejším obyvateľom v hre, ale bohužiaľ neprišla žiadna odpoveď (aj keď by to mohol byť K.K. Slider, pes hrajúci na gitaru na obrázku).

Hra New Horizons, ktorá vyšla v marci 2020, je veľmi úspešná. Získala veľmi dobré kritické prijatie (90 bodov na Metacritic) a vyšla práve v čase, keď vypukla epidémia COVID, takže karanténa bola veľmi vhodnou dobou pre ľudí, ktorí hľadajú pokojný zážitok s nenáročnou a očarujúcou hrou. Do konca roku 2023 predalo Nintendo 44,8 milióna kópií, čím sa hra stala druhou najúspešnejšou hrou pre Switch po Mario Kart 8 Deluxe.

Trejo si za svoju kariéru zahral aj v niekoľkých hrách. Patria medzi ne Grand Theft Auto Vice City, Fallout: New Vegas, Call of Duty: Black Ops a Like a Dragon Infinite Wealth. Zahral si tiež sám seba v jednej z misií v hre Far Cry 6.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN. Variety, Hollywood Reporter, Foto: Diario Córdoba
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies