Humenné: Zadržaný muž čelí obvineniam z obchodovania s ľuďmi + FOTO

NETKY.SK • 28 August 2024, 17:13 • 2 min
Humenné: Zadržaný muž čelí obvineniam z obchodovania s ľuďmi + FOTO

HUMENNÉ - V prípade dokázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody v trvaní 4 až 10 rokov.

slovakia

left justify in out

Národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii ÚHCP Prezídia Policajného zboru vykonala akciu s krycím názvom SLON. Dňa 19. augusta 2024 policajti zadržali 53-ročného muža z Medzilaboriec.

Vyšetrovateľ muža obvinil zo zločinu obchodovania s ľuďmi podľa Trestného zákona. V prípade dokázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody v trvaní 4 až 10 rokov.

Muž podľa zistení polície v období od 19. júla  do 9. augusta tohto roka na hlavnej železničnej stanici v Humennom, pod hrozbou násilia a zabitia, opakovane nútil maloletú osobu k orálnemu uspokojovaniu viacerých mužov.

Tieto osoby, ktoré zatiaľ neboli identifikované, mal oslovovať v miestnom pohostinstve v Humennom, kde s nimi následne odchádzal k poškodenej osobe. Tieto skutky mali prebiehať prevažne v podchode pod železničnou stanicou a na ďalších miestach v blízkom okolí.

Vyšetrovateľ po vykonaní potrebných procesných úkonov predložil vyšetrovací spis prokurátorovi spolu s návrhom na vzatie obvineného do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Prešove, Ministerstvo vnútra SR, Ilustračné foto: freepik.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies