Hviezdna umelkyňa šokovala Rumunsko! V miliónovom projekte vymení mikrofón za rukavice

NETKY.SK • 20 Júl 2024, 10:00 • 2 min
Hviezdna umelkyňa šokovala Rumunsko! V miliónovom projekte vymení mikrofón za rukavice

Giulia Anghelescu sa stala známou osobnosťou najmä vďaka svojmu hlasu. Na sociálnych sieťach ju sleduje takmer pol milióna divákov. Je matkou a autorkou štyroch albumov. Pre fanúšikov si nedávno rovnako moderátorka úspešného podcastu BADASSMOM pripravila ďalšiu novinku v podobe boxerského zápasu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Počas svojej 30-ročnej kariéry v zábavnom priemysle som sa venovala úlohám speváčky, rozhlasovej moderátorky, televíznej osobnosti, herečky a tvorkyne obsahu, pričom ma poháňala láska k novým životným výzvam. Teraz, keď sa vrhám do súťaže Hell Boxing Kings, mám väčšiu motiváciu ako kedykoľvek predtým posúvať svoje hranice a zdolávať nové méty,“ nedočkavo konštatuje 39-ročná Giulia Anghelescu.

Úspešnú kariéru odštartovala ako členka dievčenskej skupiny Candy. Neskôr sa ale rozhodla vydať na sólovú dráhu. Okrem iného sa preslávila ako hlavná vokalistka rumunskej kapely DJ Project, kde počas svojho pôsobenia do roku 2011 vydala hneď niekoľko úspešných hitov. Mimo veľkých pódií ju verejnosť pozná aj z televíznych obrazoviek, nakoľko spolumoderovala niekoľko relácií. Svoj hlas taktiež prepožičala viacerým filmovým postavám.
 
V roku 2005 sa počas hudobného festivalu spoznala s terajším manželom, fotografom Vladom Huiduom, ktorý v tej dobe pôsobil ako producent. O sedem rokov neskôr sa zosobášili. Aktuálne vychovávajú dve deti – dcéru Antoniu Sabinu a syna Eduarda Mikaela. Zaujímavosťou je, že spoločne sa zúčastnili reality šou America Express.

Revolučného projektu Hell Boxing Kings, ktorý otvára nové dimenzie vo svete boxu, sa zúčastní po boku celebrít z ďalších desiatich krajín Európy. Práve merania síl známych osobností doplnia štyri turnaje na konci kalendárneho roka 2024. Celkovo 32 talentov tradičného olympijského športu v štyroch rôznych váhových kategóriách si v druhej fáze zaistilo postup do štvrťfinále. V hre je až jeden miliónov dolárov, šanca zviditeľniť sa a v neposlednom rade získať podporu silného partnera v podobe značky HELL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Hell Boxing Kings, Zdroj foto: Instagram/@mygiulia
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies