Hviezdny pár Taylor Swiftová a Travis: Zvládne najlepší tight end náročný začiatok sezóny NFL? + VIDEÁ

NETKY.SK • 4 Október 2024, 14:35 • 2 min
Hviezdny pár Taylor Swiftová a Travis: Zvládne najlepší tight end náročný začiatok sezóny NFL? + VIDEÁ

Sezóna NFL ešte len začína, no Travis Kelce je už pod drobnohľadom verejnosti nielen kvôli svojim výkonom, ale aj vzťahu s popovou hviezdou Taylor Swiftovou. Po nevydarenom zápase s Atlantou Falcons sa Kelce snaží prekonať frustráciu a získať späť svoju formu, pričom jeho priateľka je mu oporou v ťažkých chvíľach.

slovakia

left justify in out

Sezóna NFL je ešte len na začiatku, ale Travis Kelce sa už ocitol v centre pozornosti - a nielen pre svoje výkony na ihrisku. V súvislosti s fámami, ktoré sa šíria okolo jeho osobného života, je tight end tímu Kansas City Chiefs pod intenzívnym drobnohľadom kvôli svojej hre aj vzťahu s popovou senzáciou Taylor Swiftovou. V treťom týždni sezóny NFL bol Kelce na postrannej čiare viditeľne frustrovaný, čo vyvolalo šepkanie, že jeho výkony nezodpovedajú jeho zvyčajným štandardom.

Po nezvyčajne pokojnom zápase proti Atlante Falcons, v ktorom Kelce zaznamenal len štyri úlovky na 30 yardov, sa niektorí fanúšikovia začali pýtať, či sa hviezdny tight enda netrápi aj niečo viac než len problémi na ihrisku. Chiefs síce vyhrali zápas 22:17, ale Kelce bol po svojom výkone viditeľne skľúčený, čo nezostalo bez povšimnutia Swiftovej.

Po tejto udalosti sa Taylor Swiftová údajne nečakane vybrala do Kansas City, aby ponúkla svojmu milému podporu. Podľa blízkych zdrojov, Swiftová priletela z New Yorku do Kelceovho sídla deň po zápase a chcela byť pri ňom. Hoci sa v tejto sezóne zúčastňovala aj na predchádzajúcich zápasoch, jej neúčasť na zápase 3. týždňa bola zrejmá, takže jej návšteva bola ešte prekvapivejšia.

 

   

Kelceov pomalý štart v tejto sezóne vyvolával obavy, keďže tento svetový tight end zaznamenal v troch zápasoch len 15 chytení za 158 yardov. Okrem toho ešte nezaznamenal touchdown, čo mnohých nechalo na pochybách, či jeho výkonnosť neovplyvňuje niečo hlbšie. Jeho problémy sa ešte viac zvýraznili počas zápasu Chiefs proti Falcons, keď sa na postrannej čiare objavil frustrovaný, zachytený a kamera ho zachytila viditeľne nespokojného.
 
V 4. týždni sa však Travis zrejme vrátil späť. Tím Chiefs čelil Los Angeles Chargers a Kelce vyzeral opäť ako jeho staré ja, keď si pripísal sedem chytených lôpt za 89 yardov. Jeho pôsobivý výkon zároveň prekonal významný klubový rekord, ktorý predtým držal člen Siene slávy profesionálneho futbalu Tony Gonzalez, v počte prijatí hráčom Chiefs. Bol to vítaný návrat do formy, ktorý zrejme zvýšil sebavedomie hviezdy.
 
Kelce vyhlásil, že sa „cítil dobre“ zo svojho výkonu v 4. týždni a bol pripravený pokračovať v budovaní tempa. „Taký Travis vždy je a bol,“ podelil sa o svoje pocity jeden zo zasvätených a zdôraznil, že tesný zakončovateľ opäť naberá rytmus. Po ťažkom začiatku sezóny je teraz Kelce pripravený „to roztrhať“ v priebehu sezóny.

Zatiaľ čo gesto Swiftovej, ktorá priletela podporiť Kelcea, sa dostalo na titulky novín, jej nedávna neprítomnosť na tribúnach nezostala bez povšimnutia. Popová hviezda bola stálicou na prvých dvoch zápasoch Chiefs v tejto sezóne, ale v zápasoch s Atlantou a Los Angeles výrazne chýbala. Jej prítomnosť - alebo jej neprítomnosť - bola predmetom mnohých špekulácií, keďže fanúšikovia sa pýtali, či ju zdržal jej program alebo napätie z Kelceových zápasov na začiatku sezóny.
 
Keďže Kelce pokračuje vo svojej sezóne aj v osobnom živote pod drobnohľadom verejnosti, jedna vec je jasná: podpora od Swiftovej sa zdá byť neochvejná. Či už je na tribúne alebo v zákulisí, jej odhodlanie byť tu pre Kelcea počas jeho náročných chvíľ nezostalo bez povšimnutia fanúšikov ani médií.
 
Zatiaľ sa však všetky oči budú upierať na Kelcea, ktorý sa snaží otriasť z problémov na začiatku sezóny a vrátiť sa do dominantnej formy, ktorá z neho urobila jednu z najobávanejších útočných zbraní ligy. Po nečakanom výlete Swiftovej do Kansas City má Kelce možno všetku motiváciu, ktorú potrebuje, aby svoju sezónu zvrátil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Marca, Foto:(AP Photo/Seth Wenig)LAPRESSE LW
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies