Influencerka Lady Zika predstaví na One Way Feste v Banskej Bystrici dokument o svojom živote + VIDEO

NETKY.SK • 21 August 2024, 20:15 • 3 min
Influencerka Lady Zika predstaví na One Way Feste v Banskej Bystrici dokument o svojom živote + VIDEO

Banskú Bystricu čakajú v piatok 23. a v sobotu 24. augusta dva dni nabité gospelovými koncertmi, pútavými prednáškami a neobyčajným programom.

slovakia

left justify in out

Organizátori festivalu One Way Fest sľubujú, že ide o „Festival, aký si ešte nezažil!“. Vstup na festival ONE WAY FEST JE vďaka sponzorom a darcom úplne zadarmo.

Ide o kresťanský multižánrový open air festival, kde si každý príde na svoje, ako uvádza pozvánka na www.onewayfest.sk. Špecifický odkazom podujatia je dobrá správa o tom, že Ježiś je živý a miluje človeka.

Tento rok sa organizuje už 5. ročník a bude sa konať v na novom mieste v Banskj Bystrici a to v Mestskom parku ako náhrada za Park pod pamätníkom SNP.

V úlohe moderátorky sa predstaví Lady Zika (Zuzana Šimkaninová), ktorá v piatok predstaví domumentárny film Cesta.

Ide o jej životný príbeh influencerky, ktorá niekoľko rokov aktívne tvorí obsah na sociálne siete. Film popisuje jej ideálne detstvo, následne obdobie, kedy priorizovala tvorbu na sociálne siete, čo však vyžiadalo svoju cenu.

Bola veľmi úspešná a mohlo to na prvý pohľad vyzerať, že si žije svoj sen. Opak bol však pravdou a Zika bojovala vo svojom vnútri so strachom, smútkom, samotou a prázdnotou. Snažila sa to všetko vyriešiť s rôznymi párty, alkoholom, vzťahmi, avšak to všetko boli len krátkodobé chvíľkové náplasti, ktoré jej rany nezahojili, iba skryli.

Následne nachádza zmysel života vo viere a prichádza s tým aj do mediálneho sveta, kde zažije rôzne reakcie. To ju len utvrdí v tom, že robí správnu vec – pretože našla pokoj a radosť, ktorú jej ani veľký mediálny úspech nepriniesol.

Návštevníkov festivalu budú čakať koncerty, prednášky, besedy, workshopy, športové aj zábavné aktivity, rodinný program, výborné jedlo a mnoho, mnoho iného.

Na festivale bude aj Street food zóna a pripravené budú aktivity pre deti ako skákací hrad, trampolína, popcorn, cukrová vata, chill out zóna pre mamičky s deťmi s prebaľovacím kútikom a čitárňou

Na otázku či môže na festival prísť aj ten, kto nie je kresťan, organizátori odpovedajú: „Jasné. naším hlavným mottom je, že si každý príde na svoje – teda aj ty a to aj v prípade, že nie si kresťan. štandardnú fesitvalovú atmošku – v podobe podgurážených ľudí –  však nečakaj. máme totiž kúsok inakšie, ale o to hodnotnejšie ciele. tešíme sa na teba…“

Presný program festivalu je nasledovný:

PIATOK 23.8.2024
11:00    Kráľovstvo na povale // Detské divadielko
13:30    Dalibor Záhradníček, Music
14:00    Ako hudba formuje tvoj svet // Roman Lencsés
14:45    Soňa Mahdalová, Music
15:15    Skutočné príbehy uzdravenia // Dušan Lacho
16:00    kiwíz
16:30    Lady Zika // film Cesta
17:30    Tretí deň
19:00    Rockstanders
20:30    Tarzus

SOBOTA 24.8.2024
10:00    Harmonický domov: mýtus alebo možná realita? // Anička a Filip Hvizdákovci
11:00    Dorotka z Fidorkova
13:30    Ako sa pohnúť vpred: Tajomstvá rastu a napredovania // Pavel Bartošík
14:15    Soyer, Music
15:15    Prečo práve Izrael? Odolnosť a inovácia v srdci konfliktu // Peter Švec
16:00    tanečný workshop
16:30    TYMY
17:30    Rejoice
19:00    Vierka Berkyová + Olivy
21:00    Isaac Records

Pozvánka na festival.
Pozvánka na festival.
Zdroj: OneWay Fest


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: OneWay Fest, Lady Zika. Foto archív Lady Zika.
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies