Kapitán výletnej lode v Grécku spláchol vlnou turistov na pláži. Vyšetruje ho polícia +VIDEO

NETKY.SK • 23 Júl 2024, 13:28 • 2 min
Kapitán výletnej lode v Grécku spláchol vlnou turistov na pláži. Vyšetruje ho polícia +VIDEO

MYKONOS - Nevyžiadané dobrodružstvo na inak pokojnej dovolenke zažili v sobotu turisti na pláži Agios Stefanos na gréckom ostrove Mykonos. Neďaleko kotviaca výletná loď totiž vyslala smerom k pláži také veľké vlny, že nič netušiacich rekreantov spláchli. Dvaja ľudia sú zranení, kapitána trajektu čaká vyšetrovanie.

slovakia

left justify in out

Výletná loď spoločnosti Fast Ferries Andros kotvila v sobotu popoludní blízko obľúbenej pláže Agios Stefanos. Vlny, ktoré tým spôsobila, zmietli na pobreží dvoch turistov, píše grécky portál Greek City Times (GCT). Jednou zo zranených je turistka, ktorá má po páde zlomené rebrá.

Pobrežná stráž dodala, že vlny tiež zničili vybavenie na pláži. Vlna so sebou totiž brala všetko - lehátka, slnečníky i všetko ostatné.

Ako je napokon vidieť na záberoch, zmietla doslova celú pláž. Vydesení turisti utekali z mora do bezpečia, dvaja muži pomáhali žene, ktorej vlny podrazili nohy.

Kapitán lode po incidente zakotvil v prístave Rafina, kde ho zatkla pobrežná stráž. Aktuálne prebieha vyšetrovanie a kapitánovi trajektu hrozí trest za porušenie predpisov týkajúcich sa nedbalého riadenia plavidla, ako aj trest za spôsobenie zranenia z nedbanlivosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Greek City Times, Foto: Facebook / Takis Papadakos, Katia Politi
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies