Karlos Vémola podpísal novú zmluvu s OKTAGON MMA!

NETKY.SK • 20 Júl 2024, 14:22 • 2 min
Karlos Vémola podpísal novú zmluvu s OKTAGON MMA!

Legendárny „Terminátor“, úradujúci šampión poloťažkej divízie OKTAGON MMA a prvý Čech v UFC, sa rozhodol pokračovať v najväčšej európskej organizácii. Nová dohoda s žlto-čiernym kolosom predlžuje spoluprácu presne o dva roky. Avizovaný koniec kariéry však stále platí. Karlos Vémola bude zastávať pozíciu mediálnej tváre a zároveň pôsobiť v role komentátora živých prenosov.

slovakia

left justify in out

Vzhľadom na to, že končím zápasnícku kariéru, ale bojovými športmi žijem viac ako tridsať rokov, chcel som pri nich zotrvať a som veľmi rád, že sme sa s OKTAGONom dohodli,“ nechal sa počuť Karlos Vémola.
 
Medzi jeho úlohy v žlto-čiernej organizácii bude patriť napríklad komentovanie turnajov, vedenie rozhovorov či tréningy so zápasníkmi. „OKTAGON sa stal organizáciou celosvetovej úrovne a úloh, ktoré stoja za usporiadaním šou takýchto rozmerov, je neúrekom,“ povedal ikonický Čech. „Sám Ondřej Novotný zastáva v organizáciu veľmi veľa pozícii. Moderátor, promotér, matchmaker a mnoho ďalších... A na úrovni, akú dnes OKTAGON zastáva, sa to podľa mňa ustáť nedá. Som veľmi rád za príležitosť, že ho môže v niektorej úlohe nie nahradiť, ale doplniť či za neho zaskočiť.
 
Vémola vidí svoj potenciál tiež v tvorbe nových formátov či ako spojka s presahom do ďalších športových odvetví alebo šoubiznisu. Pri klietke ho podľa vlastných slov budeme môcť stretávať počas rozhovorov s hercami, hokejistami a ďalšími výraznými osobnosťami českej a slovenskej scény.

Jednoducho povedané s ľuďmi, ktorých dnes MMA zasahuje, pretože už dávno nie je športom len pre zasvätených. A rozhodne sa máte na čo tešiť. Oss!,“ uzavrel tému 39-ročný veterán.
 
K jeho pokračovaniu sa vyjadril takisto promotér Ondřej Novotný: „Karlos Vémola je rozhodne jedným z najvýraznejších bojovníkov československej MMA scény, ale tiež neoddeliteľnou súčasťou OKTAGONu. Po poslednom turnaji sme sa dohodli, že bude aj naďalej súčasťou našej organizácie, akurát v trochu inej role.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
OKTAGON MMA, Zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies