Košice: Matku s deťmi našli v opustenej budove po troch mesiacoch na ulici + FOTO

NETKY.SK • 26 August 2024, 16:18 • 2 min
Košice: Matku s deťmi našli v opustenej budove po troch mesiacoch na ulici + FOTO

KOŠICE - Matka uviedla, že bola nútená prespávať v budove posledné tri mesiace, pretože ju jej druh vyhodil z bytu v Moldave nad Bodvou po ich rozchode.

slovakia

left justify in out

V piatok 23. augusta krátko po polnoci našla hliadka Pohotovostnej ochrannej jednotky Mestskej polície Košice na Masarykovej ulici v opustenej budove matku s dvomi deťmi. Hliadka ich objavila po tom, čo spozorovala záblesk svetla v opustenom objekte.

Matka uviedla, že bola nútená prespávať v budove posledné tri mesiace, pretože ju jej druh vyhodil z bytu v Moldave nad Bodvou po ich rozchode.

Hliadka následne kontaktovala oddelenie sociálnej kurately Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, aby informovala o situácii. Sociálna pracovníčka, ktorá sa dostavila na miesto, rozhodla o odobratí detí matke a ich umiestnení do detského domova.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Mestská polícia Košice, Foto: autoride.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies