Kultový Hriešny tanec ožije na plátne aj na parkete! Pri show DIRTY DANCING Live in concert nebude nikto sedieť v kúte!

NETKY.SK • 8 Október 2024, 10:20 • 4 min
Kultový Hriešny tanec ožije na plátne aj na parkete! Pri show DIRTY DANCING Live in concert nebude nikto sedieť v kúte!

Fanúšikom Patricka Swayzeho sa 9. mája 2025 v Peugeot Aréne v Bratislave splní sen! Majú jedinečnú príležitosť zažiť prvé premietanie nezabudnuteľného filmu Hriešny tanec so živým orchestrom a nesmrteľnými melódiami. To však nie je všetko! Po skončení si môžu všetci zatancovať na afterparty s naživo spievanými najväčšími hitmi. Prežite Hriešny tanec ako nikdy predtým a pripravte sa na jedinečnú show, kde nebude nikto sedieť v kúte!

slovakia

left justify in out

Dirty Dancing in concert – to je výnimočný zážitok, ktorý spája filmovú klasiku s party, akú ste chceli vždy navštíviť. Vychutnajte si digitálne remasterovaný filmový hit s vibráciami hudobných nástrojov a podmanivými hlasmi sólistov. Následne vyskočte zo sedadiel a dajte voľnosť vlastným tanečným kreáciám, fantázii aj radosti z energických a hravých melódií 80-tych rokov.
 
Diváci sa môžu tešiť na známy film Hriešny tanec na širokom plátne, v plnej dĺžke, so živým sprievodom kapely a spevákov, ktorí predstavia kultové piesne filmu. Nezabudnuteľný soundtrack, ktorý sa vpísal do sŕdc celej jednej generácie nenecháva nikoho chladným. A pri premietaní a záverečnými titulkami zážitok rozhodne nekončí. Bezprostredne po skončení filmu totiž speváci a kapela odštartujú afterparty, v rámci ktorej si diváci môžu najväčšie hity Hriešneho tanca spoločne so sólistami zaspievať a zatancovať priamo v priestoroch Peugeot Arény Bratislava.
 
Nielen fanúšikovia Hriešneho tanca si samotný film bez kultových piesní vôbec nevedia predstaviť. Preto im zároveň s filmom po prvýkrát ponúkame možnosť zatancovať si na „best of“ z filmového soundtracku. Je to úplne nové poňatie a rozšírenie zážitku z premietania so živým hudobným sprievodom. Sólisti sú nielen vynikajúci speváci, ale aj showmani, ktorí k spevu pridávajú tanečné kreácie inšpirované tými, ktorých poznáme priamo z filmu,“ vysvetľuje Zuzana Benediktová z usporiadateľskej agentúry JVS Concert.

Klasika 80-tych rokov ožije nielen na plátne, ale aj prostredníctvom afterparty pre samotných divákov s kapelou a spevákmi. Dirty Dancing in Concert prináša na Slovensko po prvýkrát nový a jedinečný zážitok, pri ktorom „nikto nebude sedieť v kúte!“
 
Sme radi, že sa nám v rámci európskeho turné podarilo dostať termín pre show aj v Bratislave, doteraz bol tento jedinečný koncept Hriešneho tanca pre slovenských fanúšikov dostupný najbližšie jedine v Nemecku, teraz ho teda majú na dosah a môžu si na vlastnej koži užiť nielen melódie, ale aj rytmy a kroky Hriešneho tanca,“ dodáva Zuzana Benediktová za JVS Concert.

Obrazok

Užite si najväčšie šlágre Hriešneho tanca, ponorte sa do nadčasovej romantiky a zažite jeden z najznámejších filmov posledných 35 rokov na vlastnej koži - Dirty Dancing in concert s afterparty bude 9. 5. 2025 v Peugeot Aréne po prvýkrát na Slovensku! Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: JVS Concert
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies