Malorka: TRAGÉDIA na dovolenke! Z hotelového balkóna VYPADLO dievčatko, neprežilo

NETKY.SK • 24 Júl 2024, 11:39 • 2 min
Malorka: TRAGÉDIA na dovolenke! Z hotelového balkóna VYPADLO dievčatko, neprežilo

MALORKA - Dovolenkovým rajom otriasla tragédia. Ako informuje server Majorca Daily Bulletin, nešťastie sa stalo na Malorke.

slovakia

left justify in out

V pondelok skoro ráno vypadlo z balkóna 11-ročné írske dievčatko. Približne o 6.45 hodine boli upozornené záchranné zložky a okamžite na miesto vyrazili sanitky a polícia.

Podľa polície všetko nasvedčuje tomu, že išlo o nešťastnú nehodu. Dievčatko malo vyjsť na balkón v rodinnom rezorte v čase, keď jej rodičia spali.

Pád zo siedmeho poschodia malé dievča neprežilo. Denník Mirror uvádza, že keď záchranári dorazili na miesto, telo dievčaťa našli na streche reštaurácie. Snažili sa ho oživiť, no neúspešne.

"Dievča, ktoré zomrelo, bolo jedným z troch detí. Rodina sa mala dnes vrátiť do Írska. Rodičia dieťaťa spali, keď spadlo, a vôbec netušili, čo sa stalo," uviedol jeden zo svedkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Mirror, Foto: booking.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies