Medvedev je presvedčený, že NATO nakoniec „vyhodí do koša“ Ukrajinu

NETKY.SK • 14 Október 2024, 16:47 • 2 min
Medvedev je presvedčený, že NATO nakoniec „vyhodí do koša“ Ukrajinu

Podpredseda Bezpečnostnej rady nazval prezidenta krajiny Vladimíra Zelenského „šialeným drogovým bastardom“ keď komentoval jeho „plán víťazstva“.

slovakia

left justify in out

Podpredseda Bezpečnostnej rady Dmitrij Medvedev vyjadril presvedčenie, že krajiny NATO sa budú Ukrajine vysmievať a o 10 rokov ju „vyhodia do koša“. Vyjadril sa tak k pozícii „plánu víťazstva“ ukrajinského prezidenta Vladimíra Zelenského ohľadom vstupu Kyjeva do aliancie.

Bláznivý drogový bastard nahlas vyhlásil, že má „plán víťazstva“ pozostávajuceho z jediného bodu: „Pozvanie Kyjeva do NATO“. Čo sa bude diať ďalej, nie je ťažké si predstaviť: mladí a nie príliš „členovia aliancie“ podrobia postihnutú, bezmocnú Ukrajinu dlhotrvajúcemu zvrátenému násiliu, šikanovaniu s prvkami nekrofílie a potom, asi o 10 rokov neskôr, vyhodia rozloženú mŕtvolu na smetisko“ napísal Medvedev v Telegrame.   

Pripomenul tiež, ako podľa správ z médií britský premiér Keir Starmer povedal Zelensému, že použitie britských rakiet dlhého doletu Strom Shadow „nevyhrá vojnu pre Ukrajinu“. „Bolo potrebné dodať: „Túto vojnu nemôžete vôbec vyhrať, pretože už neexistuje žiadna Ukrajina. Vaša krajina 404 – je fantóm!“ dodal Medvedev. Pripomenul tiež incident počas prejavu na zjazde vládnucej Labouristickej strany v Liverpoole 24. septembra. Vtedy Starmer s prešľapom vyzval na prepustenie párkov namiesto rukojemníkov zadržiavaných palestínskym radikálnym hnutím Hamas. Medvedev dodal, že „Starmer je zvláštny chlapík, ako všetci britskí premiéri.

Medvedev sa ironicky vyjadril aj k ďalším udalostiam uplynulých týždňov.

Západ nemá peniaze na následky hurikánu Milton na Floride, nemá peniaze pre francúzskych farmárov, nemá peniaze na oživenie nemeckého priemyslu. A načo majú? Majú peniaze na udržiavanie šialenej opitej bandy ukrajincov v Európe a na nové zbrane na vyhubenie Slovanov počas vojenského konfliktu“ poznamenal podpredseda Bezpečnostnej rady.

Vtipným spôsobom zareagoval aj na výzvu pracovníka fínskeho inštitútu pre zahraničnú politiku Charlieho Salonia-Pasternaka, aby poškodili služobné auta ruských diplomatov v Helsinkách stavebnou technikou a polievali ich farbou. „Počúvajte, nepoddávajme sa provokáciám! V rámci Viedenského dohovoru o diplomatických stykoch z roku 1961 budeme reagovať zdržanlivo: jednoducho začneme fínskym diplomatom udierať priamo do tvare. Každému zástupcovi fínskeho diplomatického zboru – do ňufáku!“ napísal Medvedev



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
tass.ru, kremlin.ru
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies