Megakoncert AC/DC v Bratislave. Všetko, čo potrebujete vedieť!

NETKY.SK • 21 Júl 2024, 12:16 • 2 min
Megakoncert AC/DC v Bratislave. Všetko, čo potrebujete vedieť!

Dnes na Slovensku vypukne najväčší koncert v histórii, V Bratislave to roztočí rock and rollová kapela AC/DC, ako predskokana si privezú americkú rockovú skupinu THE PRETTY RECKLESS! Máme pre vás niekoľko posledných, ale veľmi dôležitých organizačných pokynov, ktoré vám pomôžu užiť si tento deň naplno a bez starostí. Tento deň bude epický! Tešíme sa na vás a veríme, že si koncert užijete naplno!

slovakia

left justify in out

Kyvadlová vlaková doprava

Najlepším spôsobom, ako sa dostať na koncert, je využiť kyvadlovú vlakovú dopravu medzi stanicami Bratislava - Hlavná stanica a Bratislava - Vajnory. Vlaky smerom na koncert premávajú každú hodinu od 9:34 do 20:34. Po skončení koncertu budú vlaky premávať od 0:15 do 3:15 každých 15 minút. Nezabudnite, že na spiatočnú cestu budete potrebovať náramok, ktorý dostanete po kontrole lístka pri ceste tam.

Lístky na vlak kúpite tu.

Pred  koncertom odporúčame využiť  intervalovo aj kapacitne posilnenú MHD. Po koncerte sú pre návštevníkov pripravené špeciálne nočné spoje električiek a autobusov zo Zlatých Pieskov smerom do centra.

Parkovanie

Záujem o parkovacie miesta je obrovský! Preto si kúpite parkovací lístok online. Nenechávajte to na poslednú chvíľu! ZŤP parkovanie je zabezpečené na parkovisku JUH.

Kúpte si parkovací lístok tu.

POZOR! Po skončení podujatia bude obmedzený výjazd áut z parkoviska v časovom horizonte do 1:00 kvôli zabezpečeniu bezpečnosti peších účastníkov a plynulosti premávky pre MHD a kyvadlovú dopravu. Počítajte preto prosím s informáciou, že autom sa po koncerte nedostanete z parkoviska ihneď.

Príďte skôr

Brány otvárame už o 12:00, parkoviská už o 08:00, takže prídite čo najskôr, aby ste sa vyhli hustej premávke a meškaniu mestskej dopravy.

Hydratácia a bezpečnosť

Na mieste bude zdarma  70 stanovísk s vodou. Pite veľa vody a nezabudnite si pokrývky hlavy – bude veľmi  teplo!
 
Všetky informácie nájdete aj na tomto mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: NK Factory
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies