Milujúci otec prijal výzvu v ringu. Súčasťou Hell Boxing Kings aj známy grécky model!

NETKY.SK • 24 Júl 2024, 16:35 • 2 min
Milujúci otec prijal výzvu v ringu. Súčasťou Hell Boxing Kings aj známy grécky model!

Influencer, podnikateľ, model a milujúci otec v jednej osobe. George Manikas spolupracoval s medzinárodnými módnymi návrhármi. Fotil pre mnohé luxusné značky ako napríklad Dolce & Gabbana, taktiež sa prechádzal po móle pre Ermenegildo Zegna. V rodnom Grécku patrí medzi najznámejšie známe osobnosti šoubiznisu, no teraz plánuje účasťou v miliónovom projekte Hell Boxing Kings zaujať celý starý kontinent.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Doménou rodáka z Atén na sociálnych sieťach, kde ho sleduje vyše 100-tisíc používateľov, sú témy módy, životného štýlu a fitness. Úspešný model je zvyknutý udržiavať sa vo výbornej fyzickej kondícii, čo pre neho môže byť pri príprave na boxerskú výzvu značnou výhodou.

Populárny Grék sa tešil z úspechu aj v iných oblastiach. Je zakladateľom niekoľkých úspešných podnikateľských projektov. Azda najznámejším je jeho značka oblečenia a doplnkov s názvom Manikas zameraná na modernú a štýlovú módu. Okrem spomínaných aktivít ho možno registrovať takisto na televíznych obrazovkách, kde sa objavuje ako moderátor.  

Na univerzite v Pireu vyštudoval George Manikas štatistickú poisťovaciu vedu. Minulý rok bol v rámci Greek Influencers Awards ocenený v rodičovskej kategórii. Cenu si vyslúžil za vplyv a obsah na sociálnych sieťach, kde pravidelne zdieľa zážitky a momenty so svojím synom, čím inšpiruje a motivuje ostatných otcov.
 
Revolučného projektu Hell Boxing Kings, ktorý otvára nové dimenzie vo svete boxu, sa zúčastní po boku celebrít z ďalších desiatich krajín Európy. Práve merania síl známych osobností doplnia štyri turnaje na konci kalendárneho roka 2024. Celkovo 32 talentov tradičného olympijského športu v štyroch rôznych váhových kategóriách si v druhej fáze zaistilo postup do štvrťfinále. V hre je až jeden miliónov dolárov, šanca zviditeľniť sa a v neposlednom rade získať podporu silného partnera v podobe značky HELL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
HBK, Zdroj foto: Instagram/@giorgosmanikas
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies