Modeling bez kompromisov vo viere. Čo motivuje zakladateľku kresťanskej modelingovej asociácie?

NETKY.SK • 2 Júl 2024, 20:30 • 2 min
Modeling bez kompromisov vo viere. Čo motivuje zakladateľku kresťanskej modelingovej asociácie?

Asociácia kresťanských modelov podporuje ženy a deti, aby sa „stali úspešnými modelmi bez ohrozenia ich morálky a hodnôt.“

slovakia

left justify in out

Pre podporu pozitívnej predstavy o tele a rozmanitosti v tele Kristovom by cirkvi mali spolupracovať s kresťanskými modelingovými organizáciami, hovorí Angela ‚Stikks‘ Adamsová, zakladateľka a výkonná riaditeľka organizácie Christian Models Association (Asociácia kresťanských modelov) so sídlom v Sacramente v Kalifornii.

„Vďaka partnerstvu s organizáciami, ako je Christian Models Association, môžu cirkvi otvoriť svoje brány kresťanským módnym prehliadkam a workshopom, ktoré podporujú vnútornú krásu, charakter, skromnosť a zároveň pozitívny obraz tela a rozmanitosť v tele Kristovom. Všetci sme predivne a úžasne stvorení do obrazu nášho Otca: Jeho majstrovské dielo, “ povedala zakladateľka v rozhovore pre Christian Daily International.

Adamsová hovorila o dôležitosti kresťanských modelov, ktorí sa postavia za biblické princípy.

Podľa nej, veriaci nemusia robiť kompromisy. Kresťania musia pamätať na to, že Boh má posledné slovo. Nikdy nebude brániť v žiadnej dobrej veci, avšak nie každá „dobrá príležitosť" je príležitosťou od Boha.

Zakladateľka medzinárodnej asociácie, ktorá podporuje kresťanské modely.
Zakladateľka medzinárodnej asociácie, ktorá podporuje kresťanské modely.
Zdroj: Krystal Roina

„Boh je schopný otvoriť akékoľvek dvere pre kresťanských modelov rýchlejšie a vo väčšej miere ako ktorýkoľvek pozemský agent alebo riaditeľ,“ povedala zakladateľka asociácie. Dodala, že modely nedokážu robiť svoju profesiu vlastnými silami.

„Aby sme boli úspešní, nezávisíme na našej kráse alebo dokonalosti. Boh otvorí dvere nie preto, že naša pokožka je dokonalá, vlasy sú dokonalé, váha, výška alebo vek sú dokonalé, ale preto, že On je dokonalý. Boh koná podľa našej viery, nie podľa toho, akí dokonalí si myslíme, že sme. V Božom kráľovstve neexistuje konkurencia. Boh má dosť príležitostí pre všetky svoje deti.“

Asociáciu kresťanských modelov založila Adamsová v roku 2016. Mala víziu vyučiť viac ako 10 000 kresťanských žien na celom svete v duchovnom a profesionálnom raste. Dnes organizácia slúži tisíckam modelov po celom svete vrátane USA, Veľkej Británie, Kanady, Francúzska, Talianska, Južnej Afriky a Filipín.

Minulý rok asociácia otvorila služby kresťanského modelingu pre deti vo veku od 6 týždňov do 17 rokov. V blízkej budúcnosti sa otvára divízia aj pre veriacich mužov.

Adamsová je sama modelkou, rečníčkou a autorkou knihy 30-dňová zbožnosť s názvom Toto môže niekomu pomôcť, ktorá prepája modeling s vierou v Ježiša, pomáha čitateľom prekonávať každodenné výzvy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Christian Daily International, The Christian Post. Foto: Vpravo Angela Stikks Adamsová. (CMA)
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies