Na PML 11 sa okrem Pukača, Paulusa či Odunja v Šali predstaví aj bojovník s nevídaným príbehom!

NETKY.SK • 13 September 2024, 15:17 • 2 min
Na PML 11 sa okrem Pukača, Paulusa či Odunja v Šali predstaví aj bojovník s nevídaným príbehom!

Organizácia PML, je v komunite známa aj tým, že odvážne a úspešne spojila dva svety bojového umenia. Po oznámenej spolupráci s organizáciou OKTAGON MMA to je konkrétne MMA a Muay thai. Rešpektovaná bojová značka sa aktuálne pripravuje na jedenástu edíciu kvalitne obsadeného turnaja, na ktorom nebudú chýbať veľké mená tohto sveta ako Robo Pukač, Roman Paulus, Aaron McDonald, Kevin Hangs, Adam Horváth či Tajo Odunjo.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Chýbať na začiatku a na konci nabitého turnaja ako býva zvykom nebudú znova ani postojárske súboje, v ktorých sa do ringu postaví Jacob Mikula z OFA Gym Bratislava proti svetovému šampiónovi z prostredia K1 Štefanovi Meszárosovi. Návratu do ringu sa nevie dočkať aj jeden z najväčších talentov česko-slovenskej thaibox scény Adrián Ertel.

Jeden z najlepších duelov na karte sľubuje postojárska divízia do 65 kilogramov. V nej skúseného a uznávaného Boráka zo Žiliny preverí borec, ktorý 5.10. odštartuje na karte medzi prvými. Roman Kučera je štvorkou divízie, v ktorej jeho súper obsadzuje o miesto vyššiu pozíciu v rankingu. V dvanástom kariérnom zápase zabojuje o titulovú šancu. Atraktívny okrem jeho výkonu v ringu je aj príbeh, ktorý vystihuje jeho doterajší život.

Roman bol bývalým motorkárom, ktorý sa stal niekoľkonásobným majstrom Európy v jazde na dvojkolesovom stroji. Na ceste na vrchol si prešiel množstvom zranení, ktoré zahŕňali otvorené zlomeniny, otrasy mozgu, prasknuté rebrá a zlomené stavce, ktoré si žiadali osemmesačnú rehabilitáciu. S týmto športom napokon neskončil kvôli zdraviu, ale kvôli financiám. Keď obdržal ponuku zúčastniť sa sezóny majstrovstiev sveta, ktorá stála viac ako 150-tisíc, bol nútený odmietnuť, čo ho značne demotivovalo. Nádejný talent bez finančnej strechy sa preto s týmto športom rozhodol skončiť.

Aby toho nebolo málo, jeho otec zo dňa na deň odišiel z domova. Roman sa následne pár mesiacov nevenoval športu a prakticky hľadal sám seba. Čo hľadal objavil v thajskom boxe, ktorý mu učaroval a doviedol ho priamo do Thajska. Na cestu do juhovýchodu Ázie pritom minul posledné peniaze, ktoré mal.

Za oceánom sa náhodne dozvedel, že jeho nezvestný otec bol po pátraní interpolu napokon zatknutý. S otcom sa stretáva vo väzení na pravidelných návštevách, mimo ktorých sa blíži k zisku titulu šampióna prestížnej PML! Na tejto ceste však teraz bude musieť prejsť cez trojku divízie Lea Boráka!

Borák je známy tým, že zápasy dokáže skutočne rýchlo ukončiť, Kučerov bojový prejav je mimoriadne vyspelý a taktický. Ak príde príležitosť dokáže ju okamžite využiť o čom sa presvedčili súperi v jeho 11-tich profi-zápasoch. „Bude to KO v prvom alebo druohm kole. Ukončím ho po tvrdej kombinácii rukami,“ konštatoval Borák na konto Kučeru. Životom skúšaného Romana však okrem umenia ôsmich končatín (definícia thaiboxu) v ringu rozhodne podrží aj bohatá životná skúsenosť, jeho odolná pevná vôľa dosiahnuť vytýčený cieľ! 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
PML, Zdroj foto: PML
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies