Najskôr Jungwirth, teraz jeho krajan. Ikona domácej MMA podstúpi ďalšiu nemeckú výzvu!

NETKY.SK • 10 August 2024, 11:19 • 2 min
Najskôr Jungwirth, teraz jeho krajan. Ikona domácej MMA podstúpi ďalšiu nemeckú výzvu!

Jedenásty turnaj z dielne PML sa síce z konca septembra presunul na začiatok októbra, ale to nič nemení na fakte, že Šaľu obsadia elitná mená bojovej scény. Na juhu Slovenska sa predstaví napríklad perspektívny Roman Paulus (9-4), po zranení sa späť do zápasového kolotoča vráti talentovaný Adrián Ertel (5-1) a chýbať nebude ani Štefan Mészáros (21-10) niekoľkonásobný majster republiky v K-1.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Kvalitne obsadený turnaj navyše ponúkne predstavenie ďalšej skúsenej domácej hviezdy. Štvrtú desiatku profesionálnych duelov načne pod hlavičkou rýchlo napredujúcej organizácie Robert Pukač (16-13-1). Veterán slovenského MMA je súčasťou scény už viac ako jednu dekádu, pričom debut na najvyššej úrovni absolvoval už vo veku sedemnásť rokov.
 
Na konte má súboje so špičkovými menami OKTAGON MMA. V klietke čelil protivníkom ako Samuel „Pirát“ Krištofič (17-6), Máté Kertész (15-7), Miroslav Brož (17-4-1) a dvakrát podstúpil konfrontáciu s Christianom Jungwirthom (15-8). Ostrieľaný 32-ročný zápasník sa aktuálne pripravuje v bratislavskom NKMC Gym, kde mu spoločnosť robí športová dvojička František Fodor (10-8).
 

Cenný skalp by si na nepriateľskej pôde rád uchmatol Kevin Hangs (10-7). Autor šiestich ukončení pred časovým limitom sa momentálne vezie na šnúre výhier pozostávajúcej z dvoch konfrontácií. Nemec si v minulosti zmeral sily aj s Marekom Bartlom (11-13) či Stefanom Paternóm (18-4-1). Česko-talianske duo je fanúšikom známe práve spod žlto-čiernej vlajky.
 
PML 11 sa uskutoční 5. októbra 2024 v Šali. Na podujatí organizácie, ktorej cieľom je spojiť bojové športy pod jednu strechu, nebudú chýbať ani Tomáš Cigánik (2-2) či František Puraš (7-1-1). Vstupenky si je možné v predstihu zaistiť v sieti predpredaj.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
PML, zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies